MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

1001 miracole pentru sanatate. Solutii simple pentru a te simti bine, a arata splendid si a trai sanatos

Preț: 19,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 128
Format: 17x17

DESCRIERE

Descriere carte:



Sfaturile pentru ingrijirea tuturor partilor corpului, bazate pe cele mai recente cercetari medicale, va vor ajuta sa intreprindeti schimbari marunte, dar cu beneficii realmente importante pentru sanatate. Prezentand remedii pentru multe probleme de sanatate, ca si sfaturi preventive din domenii diverse, de la nutritie si fitness pana la mentinerea bunei dispozitii si a echilibrului psihic, 1001 miracole pentru sanatate ofera moduri simple si concise de a va imbunatati si a va mentine sanatatea pe termen lung. Indiferent daca sunteti obsedate de fitness si exercitii fizice, daca va place sa leneviti tot timpul pe canapea sau daca va situati undeva intre aceste doua extreme, ideile succinte si imediat aplicabile va vor indruma pe calea spre vitalitate si sanatate.

*

1001 de sfaturi simple, efective, care ofera solutii rapide la probleme comune.
*

Consultati cartea oricand aveti o grija referitoare la sanatate: de la abandonarea deprinderilor rele si vindecarea migrenelor pana la sfaturi pentru exercitiile fizice si nelinisti legate de greutatea corporala.
*

Conceputa special pentru problemele cu care femeile se confrunta pe toata durata vietii, de la acneea adolescentelor pânã la bufeurile menopauzei.



Esme Floyd, specializata in subiecte de sanatate, stiinta si stil de viata, colaboreaza cu numeroase publicatii britanice, printre care Zest, Men’s Health, Sunday Times Style si Attitude. A fost de asemenea consultanta pentru documentare TV difuzate de Channel 4, Discovery si BBC.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0198 sec