MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

CALATORIA CATRE SINE Memoriile unui psihiatru

CALATORIA CATRE SINE Memoriile unui psihiatru
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 416
Format: 13x20
Categoria: Psihologie
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Daca psihoterapia ne da sansa unei,, existente examinate", atunci volumul autobiografic - Calatoria catre sine - al lui Yrvin D. Yalom ne ofera ceva in plus. Imaginea de cealalta parte a oglinzii, parcursul psihoterapeutului, cu incercarile, cu punctele de cotitura, iubirile si indoielile, dar si momentele de,, Evrika!". Yalom se dezvaluie cititorului prin acest demers introspectiv curajos si profund umanist: psihiatrul, asemeni tuturor, traverseaza aceleasi distante in drumul catre sine.

,, Sunt un incepator al varstei de optzeci si cinci de ani. Uneori accept ideea ca batranetea ar trebui sa fie un timp de odihna, liniste si reflectare impacata. Totodata, stiu ca inca mai exista sentimente turbulente din tineretea mea care continua sa ameninte ca vor iesi la suprafata imediat ce incetinesc ritmul. Am citat mai devreme cuvintele lui Dickens:,, Intrucat, apropiindu-ma de-acum tot mai mult de sfarsit, ma deplasez intr-un cerc tot mai aproape de inceput." Sunt cuvinte care ma bantuie. Simt tot mai mult fortele care ma trag inapoi spre inceputurile mele."

 

Despre autor:

Irvin D. Yalom este profesor emerit de psihiatrie la Universitatea Stanford si practica psihiatria in San Francisco si Palo Alto. Impreuna cu sotia sa, Marilyn, are patru copii si sapte nepoti. Locuieste in Palo Alto, California.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1624 sec