MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Furtuna de dinaintea liniştii

Furtuna de dinaintea liniştii
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 312
Format: 13x20
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Furtuna de dinaintea liniştii

CARTEA 1 din seria Conversații cu omenirea

Omenirea este în impas! Ce e de făcut?

Sesizând că gravele probleme cu care se confruntă planeta nu sunt nici economice, nici politice, ci au o natură spirituală și că, din acest motiv, transformarea trebuie să înceapă cu noi înșine, autorul atenționează asupra necesității unei Restaurări a Umanitaății.

Ca punct de pornire al acestui proces revoluționar, el identifică 3 întrebări persistente:
• Cum este posibil ca 6,9 miliarde de oameni să susțină toți că vor aceleași lucruri — pace, securitate, oportunitate, prosperitate, fericire și iubire — și să fie în mod bizar incapabili să le obțină?
• Este posibil să existe ceva legat de Dumnezeu și de viață pe care nu-l înțelegem pe deplin, dar a cărui întelegere ar putea să schimbe totul?
• Este posibil să existe ceva ce nu înțelegem pe deplin despre noi înșine, despre propria noastră viață și scopul ei, un ceva care odată înțeles ne-ar schimba realitatea și ne-ar îmbunătăți experiența pentru totdeauna?

și 4 întrebări fundamentale ale vieții:
• Cine sunt?
• Unde sunt?
• De ce sunt unde sunt?
• Ce am de gând să fac în privința asta?

Furtuna de dinaintea liniștii răspunde la toate aceste întrebări și invită oamenii la un schimb de idei pe site-ul TheGlobalConversation.com.

Ajuns de șapte ori pe lista de bestseller New York Times, autorul Neale Donald Walsch este cunoscut în lumea întreagă pentru fenomenalul succes al cărții sale Conversații cu Dumnezeu.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1361 sec