MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Ne pregatim pentru evaluare – clasa I - Teste pentru recapitulare finala clasa I. Teste pentru evaluarea initiala clasa a II-a. Limba si literatura romana. Matematica. Stiinte ale naturii – clasa I

Ne pregatim pentru evaluare – clasa I - Teste pentru recapitulare finala clasa I. Teste pentru evaluarea initiala clasa a II-a. Limba si literatura romana. Matematica. Stiinte ale naturii – clasa I
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 96
Format: 20x27
Categoria: Clasa a I-a
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

Lucrarea are ca principal obiectiv exersarea cunoştinţelor de limba română şi matematică atât prin obişnuirea şcolarului mic cu folosirea achiziţiilor sale anterioare, cât şi prin dobândirea altora noi, în demersul didactic.
Pornind de la ideea că „a învăţa să citeşti este o problemă a întregii vieţi”, prezenta lucrare intenţionează să înlesnească, încă de la început, învăţarea activă şi motivată a unora dintre instrumentele esenţiale ale activităţii intelectuale, să stimuleze dezvoltarea deprinderilor de comunicare a gândurilor, a ideilor şi a sentimentelor, corect, logic, coerent şi concis.
Prezentul caiet plasează pe elev în contact cu obiecte, fenomene, situaţii şi trăiri familiale plăcute lumii sale, animale, plante, munci şi meserii, atitudini faţă de propria persoană şi faţă de ceilalţi.
Prin secvenţele de lectură şi prin exerciţii s-a avut în vedere şi realizarea unei directe şi permanente legături a învăţării citirii cu dezvoltarea gândirii şi a vorbirii elevului.
Copilul de clasa I intră şi în lumea matematicii, o lume captivantă, plăcută multor copii. De la elementele prematematice se trece la matematica de zi cu zi: numeraţia 0-10, operaţiile de adunare şi scădere, comparaţii, compuneri, descompuneri apoi numeraţia 10-100, probleme, jocuri. Noua Lege a învăţământului precizează că în ciclul primar, curriculum-ul naţional se axează pe opt domenii de competenţe cheie care determină profilul de formare al elevului.
Prezentul caiet vizează cu preponderenţă formarea competenţelor de comunicare în limba română, competenţe de bază de matematică şi ştiinţe, competenţe de a învăţa să înveţi, fiind un instrument util în perioada recapitulării finale a clasei I şi în perioada evaluării iniţiale din clasa a II-a, oferind modele de teste necesare ambelor perioade amintite.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1590 sec