MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Noul Cod de procedura fiscala si Normele metodologice de aplicare. Actualizat la 19. 01. 2018

Noul Cod de procedura fiscala si Normele metodologice de aplicare. Actualizat la 19. 01. 2018
ISBN: 978-606-18-0741-3
Editura:
Anul publicării: 2018
Preț: 32,90 lei
Disponibilitate: IN STOC

DESCRIERE

Normele metodologice de aplicare a Codului de procedură fiscală constau în Ordine ale Ministerului Finanțelor Publice, Agenției Naționale de Administrare Fiscală și ale altor autorități cu abilități în domeniu ce au ca atribuții elaborarea de acte normative pentru aplicarea unitară a legislației fiscale și procesual fiscale, pe măsura identificării situațiilor care necesită explicații suplimentare. În acest sens, s-au elaborat deja o serie de ordine cuprinzând norme metodologice, proceduri, instrucțiuni, norme pentru organizarea activității unor instituții, precum și noua formularistică. Unele dintre acestea, de maximă importanță, vor fi redate integral sau sub formă de extras în culegere. Celelalte documente sunt indicate în cuprinsul culegerii, fiind redate și informații privind: Monitorul Oficial în care au fost publicate, temeiul legal de emitere, cuprinsul pe scurt, alte mențiuni speciale, data de la care sunt aplicabile, precum și actele normative abrogate, acolo unde este cazul. Pentru a facilita consultarea comparativă a dispoziţiilor noului Cod de procedură fiscală şi ale vechiului Cod – O. G. nr. 92/2003, culegerea cuprinde un tabel de corespondenţe între cele două acte normative.
  • Forma actualizată La Zi a Codului de procedură fiscală, conform ultimelor modificări și completări aduse prin Legea nr. 30/2018 pentru completarea art. 30 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală (M. Of. nr. 49 din 18 ianuarie 2018)
  • Normele metodologice introduse sub articolul sau subdiviziunea de articol din Cod la care se referă
  • Corelații legislative cu Ordinele ministrului finanțelor publice și ale președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală
  • Hârtie albă, de calitate superioară, rezistentă la folosire frecventă

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.6912 sec