MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Reţete şi meniuri Montignac sau Gastronomia nutriţională. Vol. 1

Preț: 12,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2003

DESCRIERE

Punând bazele unei filozofii alimentare, Michel Montignac a aratat, de peste zece ani, ca hrana este un factor determinant în mentinerea sanatatii: o simpla reorientare a obisnuintelor alimentare ne permite nu numai pastrarea unei greutati ideale, ci si prevenirea majoritatii bolilor civilizatiei.

# Cap. I Compozitia si bogatia nutritiva a alimentelor
# Cap. II Alimente cu virtuti nutritive mai putin cunoscute
# Cap. III Meniuri pentru trei luni (faza I)
# Retete (faza I, faza II, deserturi, idei pentru un cocktail Montignac)
# Lista retetelor - faza 1
# Lista retetelor - faza 2
Caracteristici
# Numărul de pagini: 264
# Formatul în cm. (l x L): 14,5 x 20,5
# I.S.B.N.: 973-584-245-9
# Traducerea: Marie-Jeanne Vasiloiu
# Titlul original: Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionelle

Produse similare: Autor: Michel Montignac

# Mă hrănesc, deci nu mă îmbolnăvesc (Prevenirea bolilor de inimă printr-o alimentaţie adecvată)
# Mă hrănesc, deci slăbesc. Regimul disociat
# Reţete şi meniuri Montignac. Vol. II. 200 de reşete uşoare şi economice

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0679 sec