MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Trezește uriașul din tine – Cum să preiei imediat controlul destinului tău mental, emoțional, fizic și financiar!; Anthony Robbins - Audiobook

Trezește uriașul din tine – Cum să preiei imediat controlul destinului tău mental, emoțional, fizic și financiar!; Anthony Robbins - Audiobook
ISBN: 978-606-8637-03-7
Anul publicării: 2017
Preț: 134,00 lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Trezește uriașul din tine – Cum să preiei imediat controlul destinului tău mental, emoțional, fizic și financiar! (Awaken the Giant Within – How To Take Immediate Control of Your Mintal, Emotional, Physical and Financial Destiny!), scrisă de celebrul antrenor motivațional, Anthony Robbins. Cel mai lung audiobook din România are o durată de 26 de ore și 3 minute și se află în lectura actorului Cosmin Șofron.

În format tipărit, această carte a apărut în limba română, într-o altă traducere, cu titlul "Descoperă forța din tine".

Toți oamenii au un ideal, toți au visuri pe care doresc să le îndeplinească, însă majoritatea nu are habar de capacitatea uriașă de care poate dispune imediat atunci când își concentrează toate resursele asupra stăpânirii unui singur domeniu din viață.

Unul dintre motivele pentru care atât de puțini dintre noi reușim ceea ce ne dorim cu adevărat este acela că noi nu ne direcționăm niciodată focalizarea.

Scopul acestui audiobook este următorul: „Să fie un semnal de alarmă care îi va provoca pe cei care și-au luat angajamentul să trăiască și să fie mai mult, să fructifice puterea care le-a fost dată de Dumnezeu. În Trezește uriașul din tine găsești idei și strategii care să te ajute să produci schimbări specifice, măsurabile și pe termen lung în tine însuți și în ceilalți.” (Anthony Robbins)

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1320 sec