MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

100 de teste pentru evaluarea națională 2019. Limba și literatura română Clasa a VIII-a

DESCRIERE

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08. 01.2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 238 din anexa Ordinului.
Lucrarea este realizată în conformitate cu programa şcolară de limba şi literatura romană în vigoare pentru Evaluarea Naţională 2018, avizată cu Ordinul Ministrului Educaţiei
Nationale nr
. 4431/29. 08.2014.
 
 

50 de teste de evaluare curentă și 50 de teste sumative conform modelului de examen.

Prezenta lucrare propune o viziune proaspătă cu privire la evaluarea națională, pentru că reamintește tuturor celor implicați un lucru foarte important: ce anume evaluează, de fapt, acest examen.

Testele propuse sunt, de aceea, concepute plecând dinspre competențe, astfel încât să urmărească felul cum este receptat mesajul scris, din texte literare și non-literare, în scopuri diverse, și dacă elevul știe să utilizeze corect și adevat limba română în producerea de mesaje scrise.

Primele 50 de teste sunt teste de evaluare curentă, care vizează punctual competențele specifice din programă și necesită un timp scurt pentru rezolvare, iar ultimele 50 de teste reprezintă un antrenament în condiții similare cu cele din examen, asigurând, prin cerințele propuse, recapitularea întregii materii.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1021 sec