MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

177 metode de seductie. Cum sa aduci o femeie in al noualea cer

177 metode de seductie. Cum sa aduci o femeie in al noualea cer
Preț: 18,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 144
Format: 10,7x17,8
Categoria: Diverse

DESCRIERE

„«Femeile infloresc in uniunea cu barbatii. Ele se indestuleaza cu placere si luxura, iar bucuria pe care o resimt este satisfactia lor», se spune in Kama-Sutra.

Ah, macar de-ar fi mereu asa! Din pacate, suntem departe de asta…
Poate ca nu e o veste iesita din comun, dar in domeniul sexului exista momente fericite si... mai putin fericite. Și inaltari la ceruri, si coborari in infern. [...]

Senzualitatea este o stare a trupului, a inimii, a spiritului. Dupa prima privire, alchimia isi incepe lucrarea. Fara a mai vorbi despre sentimente, despre atractia reciproca, despre unele epiderme care se completeaza, despre mirosurile care se amesteca, despre sexele care par facute unele pentru celelalte.

Am cunoscut barbati superbi cu care «chestia» nu mergea deloc, in ciuda unei indiscutabile atractii. Și altii, departe de a fi sexy, care mi-au daruit extaze de neuitat. Toate astea tin atat de mister, cat si de ceva in plus, ceva ce am putea numi stiinta de a iubi.

Și nu-i chiar atat de complicat! Domnilor, va cerem mai nimic. Cu alte cuvinte, totul. Sau invers: va cerem totul, adica mai nimic. Sa ne seduceti, sa ne surprindeti, sa va luati cuvenitul ragaz sa ne descoperiti pentru ca, impreuna, sa atingem stadiul suprem al placerii!” Margot Saint-Loup

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.028 sec