MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

425 de Greseli frecvente in limba romana

425 de Greseli frecvente in limba romana
Preț: 23,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-590-304-3
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 175
Categoria: Didactice

DESCRIERE

Cat de necesara este o astfel de carte?

Astazi, cand pentru unii dintre vorbitorii limbii romane "v-a veni" este unul si acelasl lucru cu "va veni", cand "cartile care Ie-am citit" si "succesurile" sunt din ce in ce mai frecvente, considerarn ca o astfel de carte este bine-venita.

Volumul de fata contine 425 de greseli frecvente in limba romana, evidentiate in exemple (unele preluate chiar din mass-media) si organizate in ordine alfabetica, pentru a fi usor de identificat.

Pentru fiecare greseala (de ortoepie, de ortografie, de stil sau de vocabular) semnalata cu rosu, am indicat forma corecta, in verde, insotind exemplele cu explicatii acolo unde am considerat necesar.

Dispunerea in pagina si indicatorii cromatici fac acest ghid foarte usor de consultat, iar explicatiile sunt gandite in asa fel incat sa fie accesibile unui public cat mai larg.

Cele peste 200 de exercitii de la finalul cartii, organizate in 30 de fise de lucru, sunt menite sa formeze si sa consolideze abilitati de comunicare in limba romana literara.

Nu am oferit rezolvarile fiselor, solutiile putandu-se gasi relativ usor, daca se citeste cu atentie prima parte a cartii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0502 sec