MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

A plus 1, clasa a VI-a. Limba franceză, L2. Caietul elevului. - Kharbache, Laureda

Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068964263
Anul publicării: 2020
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3530 din 04. 04. 2018 si se regaseste la pozitia nr. 278 din anexa Ordinului.

Lucrarea este realizata in conformitate cu Programa scolara in vigoare pentru Limba franceza, limba moderna 2 aprobata prin O. M nr. 3393 / 28. 02. 2017. clasa a Vl-a.

Aceasta lucrare este o adaptare a metodei  À plus 1 la continuturile Programei scolare romanesti pentru Limba franceza, limba moderna 2, clasa a VI-a

Profesori din Franta si din Romnia au lucrat impreuna, urmarind pas cu pas curriculumuL romanesc, pentru a le oferi elevilor de la noi cea mai buna metoda de invatare a limbii franceze.
Adaptarea La cerintele programei romanesti (aplicata cartii si caietului elevului) a fost realizata fara a altera structura si demersul propuse de metoda publicata in Franta.
Modificarile fata de editia franceza constau in:
- eliminarea unor continuturi neconforme cu programa romaneasca (ex.: perfect compus, pronume relative);
- introducerea de noi continuturi, cerute de programa romaneasca: tematice/lexicale [stari sufletesti, profesii, mobilier, aparate electrocasnice, conversatii telefonice), gramaticale [adjective demonstrative, verbe: finir, écrire, partir; avoir faim/soif...), jocuri [Jeu du bonhomme) si terne de proiect (Mes personnages préférés ).
Continuturile invatate in clasele anterioare (recapitulari) au fost marcate cu semnul R.
De asemenea, atat in carte, cat si in caiet sunt oferite continuturi optionale, marcate cu *, in asa fel incat profesorii sa-si poata adapta demersul la nivelul clasei.
De remarcat ca metoda propune, la sfarsitul fiecarei unitati, continuturi culturale si interdisciplinare suplimentare [Mag. com, DNL - discipline nonlingvistice). Aceste continuturi
sunt facultative - ca si o parte a sectiunilor Notre projet final si Jeux - si sunt la dispozitia profesorului.

 

À plus dans son ensemble, est une méthode de français langue étrangère complète et dynamique qui répond de manière ludique et motivante aux besoins des apprenants de 12 à 16 ans. Elle est construite selon une approche réellement actionnelle avec des étapes d'apprentissage claires et une progression organisée autour de la réalisation de projets finaux réalistes et personnels.

Dans cet ouvrage:

de nombreux exercices avec une organisation qui respecte la progression des leçons du Livre de l'élève
des activités de production correspondant aux 6 unités du manuel
un portfolio pour faire le point
une préparation au DELF scolaire et juniorAutori: Lauréda Kharbache, Ana Carrion, Ludovic Gaucher, Matilde Martinez Sallés
Anul aparitiei: 2018
Numar pagini: 64
Format: 21x30

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0144 sec