MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

ACTIVITATI INTEGRATE. FISE DE LUCRU INTERDISCIPLINARE PE UNITATI TEMATICE SI SAPTAMANI. CAIET PENTRU CLASA PREGATITOARE - SEMESTRUL I

DESCRIERE

Prezentul caiet de activitati integrate destinat clasei pregatitoare cuprinde fise de lucru interdisciplinare structurate in 15 unitati tematice (7 unitati pentru semestrul I si 8 unitati pentru semestrul al II-lea) in conformitate cu prevederile metodologice ale programei scolare aprobate prin O. M. E. N. nr. 3418/19. 03. 2013. Fiecare unitate cuprinde subteme pentru 2-3 saptamani, astfel incat de-a lungul intregului an scolar sunt parcurse continuturile prevazute in programele scolare de Comunicare in limba romana, Matematica si explorarea mediului, Dezvoltare personala, Arte vizuale si abilitati practice, Muzica si miscare. Din acest punct de vedere, acest caiet reprezinta o noutate.
Prin macheta prietenoasa si atragatoare prin continut, caietul de activitati integrate ii ajuta pe elevi sa-si dezvolte competentele specifice clasei pregatitoare, iar cadrelor didactice si parintilor le ofera un instrument complex, dar usor de utilizat, dar usor de utilizat pentru pregatirea de zi cu zi a copiilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0174 sec