MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Adevărul ascuns: informaţii interzise

Adevărul ascuns: informaţii interzise
Preț: 37,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 488
Format: 13x20
Categoria: Mister

DESCRIERE

În una dintre cele mai uluitoare şi mai emoţionante relatări care s-au scris vreodata, dr. Steven Greer ne povesteşte experienţele sale personale legate de extratereştri, care au început încă din copilărie. El ne vorbeşte despre obiectul zburător neidentificat pe care l-a văzut chiar la o vârstă fragedă, despre uimitoarea sa experienţă de moarte clinică la numai 17 ani, dar şi despre secretele OZN-urilor, ale unor proiecte asociate, despre întâlnirea sa cu unul dintre directorii CIA, cu senatori americani, şefi de state şi membri ai familiilor regale.

Cu siguranţă, cititorii acestei cărţi vor fi emoţionaţi, poate chiar şocaţi citind memoriile sale, dar cel mai important este că adevărul iese la lumină.

Dr. Greer vă va conduce pe coridoarele puterii secrete - ce se află dincolo de guvernele marionetă - la o grupare întunecată de oameni înnebuniţi de putere care ne conduc din umbră. Frâiele întregii planete se află încă în mâinile lor. Descoperiţi în paginile acestei cărti care este planul lor de acţiune şi modul în care ei gândesc să-l pună în aplicare, dar şi ceea ce putem face noi acum pentru a schimba cursul istoriei.

Citind Adevărul ascuns. Informaţii interzise, veţi afla modalităţile secrete în care civilizaţiile extraterestre comunică şi călătoresc în vastul spaţiu intergalactic şi veţi fi purtaţi în acel loc unde mintea, spaţiul, timpul şi materia se unesc.

Viitorul omenirii nu pare însă sumbru. Pe planeta Pământ va veni o vreme a călătoriilor interstelare, a utilizării unor noi şi uimitoare surse de energie, dar, mai cu seamă, susţine dr. Greer, va urma o vreme a păcii universale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.018 sec