MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Admiterea la Engleză

DESCRIERE

dmiterea la Engleza este un manual de predare a limbii engleze prin traducere El se adresează elevilor, studenţilor care frecventează seminarii de curs practic de engleză (la facultăţi filologice şi nefilologice), dar şi tuturor celor care doresc să-şi formeze o bază gramaticală pentru conversaţie sau corespondenţă, să scrie şi să vorbească într-o engleză corectă. Manualul poate fi de folos şi vorbitorilor de limba engleză care doresc să înveţe limba română.

Volumul are la sfârşit o listă a verbelor şi adjectivelor cu prepoziţii obligatorii folosite în manual, precum şi o listă de verbe neregulate.

Cine foloseşte acest manual trebuie să corecteze fiecare propoziţie cu varianta din cheia exerciţiilor. Corectura trebuie făcută imediat după traducerea unei propoziţii, pentru a evita repetarea aceleiaşi greşeli de mai multe ori la rând, întrucât fiecare problemă de gramatică este tratată într-un număr variabil de propoziţii consecutive. Cartea foloseşte liste de cuvinte. Este de dorit ca orice cuvânt necunoscut să fie căutat în dicţionar. Desigur, utilizatorul mai grăbit poate lăsa spaţii libere, pentru ca apoi să descopere rezolvarea în cheie. În cazul în care va traduce a doua oară acelaşi grup de propoziţii, cuvintele îi vor fi deja cunoscute. Traducerile de texte literare adaptate oferă doar o variantă posibilă. Este de dorit sprijinul unui profesor care să explice sau să accepte şi alte variante corecte.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

ADMITERE FACULTATE - Cele mai vândute cărți

Created in 0.035 sec