MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Amantul

Amantul
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-400-056-9
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 544
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

  •  

Primul volum din trilogia cu același nume

Ava O’Shea este designer de interior și are o carieră de succes. E frumoasă, elegantă, puţin aiurită… și habar n-are ce o aşteaptă la Conac, unde se duce pentru un nou proiect.
Acolo o întâmpină Jesse Ward, un tip extrem de arătos, destul de infatuat, indecent de bogat, un pic playboy, deosebit de atent și nemaipomenit de atrăgător pentru Ava.
Ea tocmai a ieşit dintr-o relaţie dezamăgitoare şi, deşi se luptă din răsputeri să nu cadă în mrejele fermecătorului Jesse, nu poate controla dorinţa pe care acesta i-o stârnește. Iar Jesse o doreşte la rândul lui şi e decis s-o aibă.

"Nu ai cum să nu te îndrăgostești de personajele lui Jodi Ellen Malpas." - ScandaliciousBookReviews. com

"Amantul e o aventură sexy, sălbatică, provocatoare. Toate răsturnările de situație îți dau fiori… De-abia aștept continuarea!" - TheBookListReviews. blogspot. com

"Te captivează de la prima pagină. E plin de erotism, de pasiune și romantism… Te face să vrei mai mult." - BookishTemptations. com

Nu poți să te desprinzi de cartea aceasta!" - FictionVixen. com

Jodi Ellen Malpas s-a născut și a crescut în Northampton, Marea Britanie, unde locuiește și acum, cu familia.
Mult timp a amânat ideea scrierii unui roman, dar până la urmă și-a făcut curaj și în octombrie 2012 a publicat în regim propriu romanul Amantul în format e-book. A imaginat o poveste cu personaje cu trăiri intense, precum domnul Jesse Ward, proprietarul Conacului, și a avut parte de reacții incredibile din partea femeilor din toată lumea.
Printre romanele lui Jodi Ellen Malpas se mai numără trilogia One Night și romanul The Protector.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.026 sec