MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Anatomia inotului

Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786067891515
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 206
Format: 16,5x23,5

DESCRIERE

anatomia înotului este atât un ghid vizual referitor la rolul sistemului musculo-scheletic în cadrul celor patru stiluri de înot de competiţie, cât şi un catalog de exerciţii care pot fi executate în sală şi pe uscat, dar cu orientare către această formă de mişcare.
 
Exerciţiile din acest volum vă vor ajuta să vă maximizaţi performanţa şi să dobândiţi o serie de avantaje în concursuri. Exemplele specifice vă vor ajuta să alegeţi exerciţiile care antrenează muşchii cel mai des folosiţi pentru fiecare mişcare, tip de start şi întoarcere, pentru a vă asigura că obţineţi cele mai bune rezultate în urma programului ales.
 
Am inclus şi exerciţii care vă pot preveni accidentările prin consolidarea muşchilor stabilizatori şi prin reducerea dezechilibrelor musculare. Pentru a vă ajuta să înţelegeţi cum vă puteţi maximiza performanţa cu ajutorul acestor exerciţii, am inclus şi descrieri ale rolului pe care îl joacă diverşi muşchi în propulsarea înotătorului în apă, dar şi recomandări referitoare la executarea anumitor exerciţii care au în vedere în special aceste grupe de muşchi stabilizatori.
 
Acest capitol cuprinde o prezentare generală a principalilor muşchi folosiţi în mişcările de lovire, în fazele active, de propulsare şi în fazele premergătoare, pasive, pentru cele patru stiluri de înot: liber, fluture, spate şi bras. De asemenea, abordăm o serie de principii de rezistenţă şi condiţie fizică, arătând care este importanţa lor în crearea unui program de antrenament pe uscat pentru înot. Capitolele 2-8, organizate pe principalele părţi ale corpului, conţin exerciţii cu ilustratii, descrieri si instrucţiuni uşor de urmat...
 
CUPRINS:
 
CAPITOLUL 1. ÎNOTĂTORUL ÎN MIŞCARE
CAPITOLUL 2. BRAŢE    
CAPITOLUL 3. UMERI    
CAPITOLUL 4. PIEPT             
CAPITOLUL 5. ABDOMEN    
CAPITOLUL 6. SPATE    
CAPITOLUL 7. PICIOARE
CAPITOLUL 8. ANTRENAMENT PENTRU ÎNTREGUL CORP    
Lista exerciţiilor
Despre autor

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0131 sec