MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Anomalii - Sadie Turner

Anomalii - Sadie Turner
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 312
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

 

In viitor, nu mai exista boala. Nu mai exista razboi. Nu mai exista nemultumire. Toti cetatenii sunt membri supusi ai Guvernarii Globale. Insa o singura vara este pe cale sa schimbe totul. Keeva Tee tocmai a implinit cincisprezece ani. Este pe punctul de a pleca in multasteptata excursie la Tabara Monarch, pentru a primi imprimarea celui care i-a fost desemnat partener de viata.

Dar in clipele fericite si lipsite de griji petrecute in Comunitatea Oceanica a auzit si zvonurile de temut despre "anomalii” – cetateni care nu pot fi imprimati. Iar cand Keeva ajunge la Tabara Monarch, cel mai intunecat cosmar al ei devine realitate – este si ea o anomalie. Din acel moment, incepe sa se indoiasca de toate convingerile din trecut. Daca libertatea si individualitatea au fost sacrificate de dragul sigurantei? Gasind un avertisment scrijelit sub patul din tabara, Keeva incepe sa inteleaga: revolta va fi pedepsita, dezacordul nu este o optiune, iar razvratitii vor fi anihilati.

"O carte vibranta” (Russel Brand)

"O aventura ametitoare” (Max Beesley)

"O poveste cu un ritm alert si captivant care confirma ca trebuie sa luptam pentru ceea ce ne face pe fiecare dintre noi speciali si unici.” (Randy Jackson)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.023 sec