MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Arta conversatiei

Arta conversatiei
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 1998
Pagini: 450
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

Nu toate experientele duc la descoperiri, toate imbogatesc insa cunoasterea...
Viata e alcatuita din sesuri, din vai, din piscuri; altfel spus din platitudine si rutina, din deprimare si din bucurie(...). Viata se compune din tevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coscovite, din plase pe care le cari de la piata, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie dar si din Bach si din Beethoven, din Shakespeare si din Tolstoi, din Eminescu si din Blaga, din Michelangelo si din Tuculescu. Totul e viata. Noi traim dureri si bucurii, dar mai presus de ele traim viata. Ceva sacru a carui ratiune finala n-o cunoastem sau INCA nu o cunoastem...

Adevaratul intelectual este un om senin, nepartinitor, tolerant, un om dispus sa? discute, sa polemizeze urban, de la egal la egal, un om care se tine strâns de principiile logicii si ale adevarului si care nu tine s? aiba dreptate în afara lor.

****

****

Femeilor care n-au facut altceva decât sa îsi pastreze frumusetea unui trup pe care n-au vrut sa-l deformeze cu maternitatea le reprosez inutilitatea, vidul. Mi-e necaz de femeile care nu-si pretuiesc singurul avantaj: cel de-a crea viata. Sunt atâtea femei singure care-ar fi bucuroase sa aiba cu cine face un copil.

fragmente din \"Arta Conversatiei\", Ileana Vulpescu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0264 sec