MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Arta manipularii - Kevin Dutton

Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069456392
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

 

 

Arta Manipularii de Kevin Dutton este o carte inclusa la categoria carti de dezvoltare personala si este un volum apreciat si recomandat de cei mai mari critici ai genului. Inca de la aparitie a fost cumparata si citita de un numar foarte mare de persoane si a atras simpatia publicului prin modul unic de prezentare a faptelor. Modul in care este explicat principiul reciprocitatii se apropie de perfectiune, din perspectiva stiintifica.

 

Kevin Dutton este considerat un autor sclipitor, iar numerosi critici il recomanda drept geniu, identificandu-se cu povestile sale. Andy McNab este unul dintre acesti critici care au apreciat inca de la inceput operele lui Kevin Dutton, inclusiv Arta Manipularii. Cartea poate fi gasita si pe rafturile virtuale ale librariei Delfin, la cele mai bune preturi.

 

Arta manipularii Kevin Duton – numeroase recenzii pozitive

 

Cei mai multi critici care au discutat despre Arta Manipularii Kevin Dutton explica faptul ca aceasta este o carte care prezinta un mod complet nou de persuasiune, care se bazeaza pe perioade scurte de incubatie, insa este vorba despre acea persuasiune care poate sa dezarmeze chiar si cele mai puternice persoane. Modul in care este vazuta manipularea ofera o centura neagra in ceea ce priveste controlul mintii. Cartea demonteaza tot ceea ce stiam pana acum despre control si despre tehnicile de convingere si manipulare.

 

Totul porneste de la fascinanta putere pe care o au psihopatii sau criminalii si chiar impostorii, inclusiv cei inclusi in clasa politica si se extinde la calugari, comici, maestrii in arte martiale, magicieni si vanzatori, CEO si chiar animale care se manipuleaza si se pacalesc reciproc.

 

Kevin Dutton Arta Manipularii este o carte orginala si interesanta, care exploreaza absolut tot ceea ce stiinta te poate invata in ceea ce priveste tehnicile de persuasiune. Cartea poate fi vazuta drept o prezentare unica si absolut captivanta a stiintei manipularii si a modului de a influenta alte persoane. Impreuna cu o serie de lucruri complet noi, intr-o abordare unica, aceasta carte expune foarte mult modul in care oamenii de stiinta lucreaza permanent pentru a descoperi zonele intunecate ale creierului si pentru a oferi imbunatatiri la nivel psihologic dar si pentru a gasi noi tehnici de manipulare, cat mai naturale.

The Sunday Times a oferit o recenzie completa in care specialistii si-au manifestat admiratia fata de aceasta carte si de modul in care prezinta realitatea.

 

Carte Arta Manipularii – o expunere unica a controlului mintii

Arta Manipularii de Kevin Dutton prezinta o expunere unica in ceea ce priveste controlul mintii in mod cat mai natural. Astfel, el explica si faptul ca manipularea si tendinta de a convinge si de a controla tot ce se afla in jurul nostru este una innascuta si chiar daca se vede mai bine la psihopati, inclusiv animalele au tendinta de a se manipula si pacali reciproc pentru a obtine avantaje. Astfel, in cele mai ascunse colturi ale mintii umane, fiecare dintre noi avem tendinte de control si persuasiune si trebuie doar sa fie explorate si identificate.

Manipularea nu este caracteristica doar psihopatilor si se manifesta inca de la cele mai de baza nivele de actiune, inca din copilarie si chiar inainte de a fi constienti de lumea in care traim.

Afland toate aceste informatii este foarte usor ca adversarii sa fie transformati in aliati, cel putin pentru o perioada de timp. Modul in care raspundem la atitudinile celor din jur, este de fapt un mod de manipulare atunci cand fiecare situatie este abordata corect, iar adversarii se pot transforma cu usurinta in aliati atunci cand li se raspunde corect.

Inclusiv in vanzari, unde se aplica o tehnica speciala numita momeala este intalnita manipularea. Aceasta metoda este recunoscuta de numeroase persoane si se aplica simplu. Persoana va intra pe usa si va merge catre raftul cu produse, moment in care un asistent se va apropia de ea si va incepe sa discute subiecte generale. Ulterior va face o oferta, mult mai buna decat a altor magazine similare pe care clientul o va accepta, insa directorul utilizeaza aceasta tehnica in alt scop. Clientul nu va sti ca magazinul nu ii va oferi produsul la pretul propus. Totul tine de un iluzionism psihologic pentru a atrage atentia. Ulterior apar mai multe proceduri si pasi, iar in final clientul va cumpara produsul la pretul de la raft fara sa isi dea seama. Acest exemplu, alaturi de multe alte situatii specifice pot fi gasite in cartea Arta manipularii de Kevin Dutton.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0137 sec