MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa

Arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 270
Format: 13x20

DESCRIERE

Integrarea armonioasa a aspectelor fizice, mentale si spirituale


Arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa

Valeriu Popa n-a fost numai un vindecător al corpului, ci şi unul al sufletului şi al spiritului. Pătrundea cu exactitate uluitoare în trecutul, prezentul şi viitorul celui pe care îl examina în cele mai ascunse unghere ale sufletului, făcându-l pe acesta să-şi conştientizeze problemele şi cauzele lor, declanşând astfel în el vindecările sufleteşti.
„Poate sunteţi grav bolnavi, fără speranţe de vindecare pe cale medicală sau poare fară bani pentru a plăti costisitoarele tratamente, deznădăjduiţi, speriaţi, neputincioşi în faţa greutăţilor vieţii - îngenuncheaţi de propriile greşeli comise din lipsa de credinţă.
Ei, da, pentru aceşti oameni, cartea aceasta va fi o mană cerească. Dar, ţineţi minte, între carte şi autor exisră o legărură tainică; ei sunt o echipă prin care aveţi şansa autovindecării. Sandei Ştefan i s-a dar acest har de a pune în aplicare arta vindecării învăţată de la Valeriu Popa. Dacă v-o veţi însuşi, veţi primi şansa redobândirii sănătăţii şi mai ales a credinţei în Dumnezeu." (Ovidiu Harbădă)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.018 sec