MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Asociațiile de proprietari. Actualizat la 1. 09. 2019

Preț: 27,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-18-0913-4
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 464
Format: 14x20
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Administrarea imobilelor, în speță, a blocurilor, revine Asociațiilor de proprietari care, în activitatea lor, prin hotărâri încheie contracte de servicii de administrare a imobilelor, acestea fiind dintre cele mai frecvente. Culegerea cuprinde cele mai importante acte din acest domeniu, atât integral, cât și sub forma unui extras. Astfel, culegerea se înfățișează ca un instrument util și de nelipsit atât pentru locatari, cât și pentru cei desemnați de aceștia în gestionarea chestiunilor ce țin de competența Asociației.
Apariția unei noi ediții a culegerii a fost determinată de multitudinea modificărilor legislative din domeniul legislației tehnice a imobilelor, legislației serviciilor publice, legislației ajutoarelor sociale și nu numai.

Din cuprins

  • Legislația serviciilor publice (energie termică, apă și canalizare, salubrizare, gaze) – Legea serviciilor comunitare de utilități publice nr. 51/2006, republicată (extras)
  • Legislația ajutoarelor sociale – Legea nr. 196/2016 privind venitul minim de incluziune
  • Legislația financiar-contabilă, fiscal și privind contribuțiile sociale – Ordinul ministrului finanțelor nr. 3103/2017 privind aprobarea Reglementărilor contabile pentru persoanele juridice
  • fără scop patrimonial
  • Legislația ordinii publice și privind evidența locatarilor – Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire social, a ordinii și liniștii publice, republicată
  • Legislația tehnică – Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, republicată (extras)

Puncte forte

  • Prevederi actualizate La Zi ale actelor normative conform ultimelor modificări
  • Istoricul actelor normative

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0163 sec