MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Astrologia karmica

Astrologia karmica
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 144
Categoria: Astrologie

DESCRIERE

Cuvantul autorului

Dupa cativa ani de la aparitia primei mele carti la Editura Teora, am stabilit sa continuam colaborarea prin publicarea unei serii de manuale de astrologie, dedicate ramurilor clasice ale acestui domeniu.

In aceasta serie inceputa cu “Astrologia Natala” (1997) apar acum “Astrologia, stiinta ezoterica”, “Astrologia karmica”, “Astrologia previzionala”, “Astrologia cuplului”, “Astrologia financiara”

“Astrologia, stiinta ezoterica” se adreseaza in special celor care au cunostinte de nivel mediu in astrologie si care vor sa descopere latura ezoterica a acesteia.

Persoanelor care nu au cunostinte de astrologie le recomand sa studieze mai intai manualul publicat la Editura Teora sub titlul “Astrologia natala”. Vor gasi acolo toate detaliile tehnice necesare pentru a aborda studiul astrologiei.

Pentru o cunoastere aprofundata a stiintei astrologice recomandam apoi studierea lucrarii “Astrologia karmica”, urmata in ordine de “Astrologia previzionala” si “Astrologia cuplului”. Acestea sunt ramurile clasice, cele care formeaza baza cunoasterii astrologice. Insusirea acestor elemente este esentiala pentru orice specializare ulterioara in domeniul astrologiei financiare, medicale, etc.

Cei care cauta raspunsuri la intrebari existentiale vor gasi in paginile acestor carti ceea ce le este necesar pentru a-si defini coordonatele vietii actuale.
Alexandru Nicolici

Cuprins

1. Astrologia karmica

2. Nodurile lunare

3. Lilith

4. Planetele retrograde

5. Mercur retrograd

6. Venus retrograd

7. Marte retrograd

8. Jupiter retrograd

9. Saturn retrograd

10. Influenta sociala a planetelor retrograde mari

11. Uranus retrograd

12. Neptun retrograd

13. Pluton retrograd

14. Horoscopul karmic personal

Astrologia in mileniul III

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.020 sec