MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Atacurile PSI. Ghid de autoaparare

Atacurile PSI. Ghid de autoaparare
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 206
Format: 14,5X20,5

DESCRIERE

Atacurile PSI. Ghid de autoaparare - Melita Denning, Osborne Philips

Autoapărare psihică - parcă ar avea loc un război, iar oamenii ar trebui să se apere de hoardele invadatoarei.

Ei bine, într-o foarte mare măsură, este adevărat.

Se poartă un „război" - nu cel de care ne temem cel mai mult, cu soldaţi şi proiectile, spioni şi contraspioni şi noi arme secrete - ci un război nesfârşit de cuvinte, ispite, zgomote, stimulări... şi de proiectile psihice şi arme psihologice. (Şi poate că se face şi puţin spionaj psihic.)

Numai o parte a acestui război este „declarată" deschis de aceia care încearcă să vă vândă lucruri de care nu aveţi nevoie, servicii pe care de fapt nu le doriţi şi investiţii pe care nu vi le puteţi permite, sau care doresc să vă câştige votul sau susţinerea sau „cadoul dumneavoastră, care poate fi dedus din impozit" Cea mai mare parte a acestui război face parte din cultura noastră birocratică industrială modernă, dar, în ciuda bunelor intenţii ale guvernului si oamenilor de afaceri „responsabili social", vă subminează ca persoana: cea care doriţi să fiţi şi care ar trebui să deveniţi.

Autoapărarea psihică nu înseamnă să porţi o armură împovărătoare sau să practici acţiuni constante de contracarare. Nu înseamnă să te temi în permanenţă că vei fi atacat, suspectând că există un spion după fiecare colţ. Se referă mai curând la putere, încredere, succes şi împlinire, pe care le capeţi utilizând unele tehnici psihice simple şi complet naturale.

Unii oameni fac aceste lucruri absolut natural şi instinctiv, fără a cunoaşte principiile şi tehnicile descrise în această carte. Dar alţii au fost fie condiţionaţi, în mod greşit, să nu-şi folosească aceste puteri naturale, fie şi-au pierdut abilităţile instinctuale ca urmare a unor traume psihice timpurii, suferite inconştient în acest război invizibil.

Atacul este cea mai bună apărare! Nu este prima oară când auziţi aceasta, dar aici capătă un cu totul alt înţeles: principiile şi tehnicile pe care le veţi învăţa din aceste pagini vă pot face puternic, echilibrat, eliberându-vă de sclavia faţă de dorinţele altora, încrezător în sine, exprimându-vă şi trăind propriile convingeri, fericit şi plin de succes în propria dumneavoastră muncă. Nu este tocmai o „înarmare" - adică o pregătire pentru lansarea propriilor proiectile psihice, atunci când vreun agresor pare gata să şi le lanseze pe ale sale.

O expresie mai potrivită ar fi „libertate prin putere".

Este precum sănătatea. Atunci când vă întăriţi sănătatea printr-o alimentaţie corectă, exerciţii fizice, aer curat şi obiceiuri bune, nu sunteţi nevoit să trăiţi temându-vă de curentul provocat de un geam deschis, de bolnavii contagioşi sau de contactul cu natura. In schimb, o sănătate bună înseamnă rezistentă naturală la îmbolnăvire.

Fragmente din carte:

Există două tipuri de atac parapsihologic. Primul tip este atacul din partea unei persoane fără pregătire ocultistă. Aceasta poate să se simtă desconsiderată sau trădată de dumneavoastră (ca urmare a unor evenimente reale sau imaginate) şi să se complacă în emoţii negative. în cele din urmă. fără ştirea acelei persoane, energia negativă poate să se exteriorizeze in direcţia dumneavoastră.

Cartea de faţă vă dezvăluie faptul că aura este cel mai bun front de apărare. Efectuând exerciţiile prezentate aici pentru întărirea aurei, orice atac psihic neintenţionat va fi respins şi neutralizat cu uşurinţă.

Şi mai rar este atacul psihic deliberat, cănd o persoană aruncă blesteme sau desfăşoară un ritual cu scopul de a vă face rău. Se dau instrucţiuni complete pentru a contracara asemenea magie negativă, atăt la nivel practic, fizic (retezarea tuturor legăturilor fizice dintre dumneavoastră şi atacator), cât şi la nivel ritual, spiritual (binecuvântări şi rituri de contracarare a atacului psihic).

Dar ce se întâmplă dacă un atac îşi face totuşi efectul? în primul rând. trebuie să ştiţi cum să-l recunoaşteţi. De obicei, un atac reuşit vă afectează veriga slabă. Poate fi vorba despre sănătate (provocând îmbolnăvire) sau atitudinea mentală (provocând depresie).

Cartea prezintă tehnici de respingere a oricărui atac înainte să fiţi afectat (prin întărirea aurei) şi de reacţie la orice atac care reuşeşte să străpungă sistemul dumneavoastră defensiv (eliminarea legăturilor fizice dintre dumneavoastră şi atacator şi executarea unui ritual de binecuvântare simplu, dar eficient).

Mai important, cartea vâ ajută să deveniţi avizat in privinţa tuturor tipurilor de atacuri mentale desfăşurate de oameni care utilizează parapsihologia ca să vâ manipuleze. Când vă daţi seama ce se întâmplă, puteţi să preluaţi controlul asupra vieţii dumneavoastră şi să obţineţi. în sfârşit, pacea, echilibrul şi armonia.

CUPRINS:

Introducere

1. De ce autoapărare psihică?
Nivelul astral, loc de întâlnire al influenţelor fizice, instinctuale, emoţionale şi mentale din noi înşine şi din alte fiinţe. Funcţia imaginaţiei. Cine are nevoie de o înţelegere specială a autoapărării psihice? Ocultistul, misticul, mediumul; bărbatul sau femeia care-şi petrec viaţa în lumea comercială; psihoterapeutul, asistenta medicală, oricine îşi asumă responsabilitatea pentru sănătatea şi binele altora. Influenţa dăunătoare a stărilor negative. Persoanele afectate de suferinţe psihice; victimele stresului şi tensiunilor vieţii de familie. Gospodina, cumpărătorii şi consumatorii, în general. Vă simţiţi presat de comercianţi, de cei care încearcă să vă transforme în prozeliţi ai lor, de alţi propagandişti, de propria dumneavoastră hipersensibilitate sau de ghinion, în general? Metodele şi principiile de autoapărare psihică nu sunt numai foarte valoroase prin ele însele, ci vă ajută să vă întăriţi propriile mecanisme naturale de apărare, astfel încât nici unul dintre lucrurile de care vă temeţi acum să nu vă mai poată afecta.

2. Câmpuri de forţă şi surse de energie
Aura electrică şi cea psihică: distincte, dar nu autonome. Dovada existenţei concrete a aurei; puterea aurei dezvoltate spiritual. Cu o aură puternică, multe obstacole sunt îndepărtate. Teama şi cum să îi faceţi faţă. „Ascultaţi" toate nivelurile firii dumneavoastră; găsiţi-vă adevăratul simţ al valorilor şi trăiţi conform lui. Metode practice pentru fortificarea aurei. Puteţi avea deplină încredere în eficienţa aurei în apărarea psihică, cu condiţia să nu o faceţi permeabilă sau să nu o slăbiţi din interior.
Folosirea aurei dumneavoastră fortificate pentru a vă apăra pe dumneavoastră, copiii dumneavoastră, casa şi animalele de companie

3. Dileme in ocultism şi religie
Liniştirea celor din afara ocultismului. Ce se află în spatele poveştii vechi de secole, cu asasinate rituale, biserici şi morminte profanate, culte orgiastice, vampiri şi altele asemenea? Istoria ca realitate şi ficţiune Respingerea propagandei. Atacuri din partea altor ocultişti din gelozie, răzbunare sau pentru simpla afişare a puterii. Atacuri din partea oamenilor neimplicaţi în ocultism: cei speriaţi, cei sceptici, cei care se amestecă în treburile altora. încurcături provocate de forţele (de obicei impersonale) pe care învăţăcelul în ale ocultismului se poate să le fi trezit. Câteva simptome ale unui atac psihic real. Precauţii de bază pentru apărare. Probleme, întrucâtva similare, trăite de habotnici. Amplificarea energiei psihice neutilizate. Dificultăţi provocate de probleme psihologice. Exteriorizarea personalităţilor fragmentate drept cauză a falselor „bântuiri" sau „posedări". Pastorul într-o poziţie vulnerabilă. Apariţia unui fenomen tip Jonestown. Igiena mentală necesară conducătorilor spirituali şi adepţilor lor: congregaţia, pe măsură ce oamenii se maturizează spiritual.

4. Punctele slabe ale psihicului
Aura protectoare şi pericolul vătămării ei din interior. Dorinţa şi teama, cei doi mari generatori de puncte focale în psihic pentru atacul din exterior. Utilizări corecte şi greşite ale imaginaţiei în scop de apărare. Modalităţi de îndepărtare a unei imagini implantate. Spirite care apar Sub forma unei persoane şi obsesii. Vampirul astral ca factor în alcoolism şi în hipersexualitate. Posibilităţile de acţiune ale omului în astfel de cazuri. Măsuri de combatere. Vrăjitoria cu păpuşi şi măsuri de combatere a ei. Mai multe despre păzirea imaginaţiei.

5.Agresiunea impersonala
Chiar şi atunci când nu există ostilitate, mediul înconjurător ne poate pune totuşi în pericol. Stresul, zgomotul, unele genuri muzicale, unele tipuri de medicamente, precum sedativele, stringenţa obişnuită a îndatoririlor - toate acestea ne pot slăbi conştiinţa de sine şi ne pot diminua încrederea. Necesitatea de a ne oferi timp şi a lua măsuri pentru propria revitalizare. Valoarea unui program pozitiv, concedii petrecute desfăşurând activităţi care să ne dea sentimentul de apartenenţă la noi înşine. Importanţa acordării câtorva momente, în cursul zilei de lucru, pentru „a ne întoarce la sursă" şi a ne înnoi legăturile spirituale. „Privirea interioară". Dietă şi apărare. Armonia interioară, armonia cu natura: esenţiale pentru autoapărarea psihică. Oameni care pot da ordine şoarecilor şi şobolanilor.

6. Cum să supravieţuieşti în lumea afacerilor
Conştiinţa de grup şi aura de grup: aura grupului şi aura dumneavoastră în lumea afacerilor. Relaţiile de la birou şi individul. Evitarea enervărilor. Munciţi bine, distraţi-vă bine. De ce nu aţi face experienţa propriei dumneavoastră personalităţi? Găsirea unor aliaţi. Problema loialităţii. Cumpărarea de alimente, cumpărarea unei case. Nu vă lăsaţi influenţaţi. Constrângeri psihologice şi cum să le parăm: cele trei „butoane" principale şi cum funcţionează ele. Cuvântul pe care oamenii se feresc chiar să-1 şi pronunţe; un exerciţiu moral vital pentru dumneavoastră şi un pas către o societate mai raţională. Relaţionarea cu oameni care cred că li se cuvine totul, şefi şi rude care vă încalcă drepturile, agenţi comerciali, misionari, cartofori, iubiţi nevolnici. Cum le luăm apărarea împotriva noastră: teama iraţională de „a nu pierde un lucru bun". Ce a simţit judecătorul că trebuie să-i spună escrocului

7. Intărirea mecanismelor de apărare
Interacţiunea nivelurilor vieţii, material şi imaterial. Amulete: pUnc materiale de focalizare pentru influenţele imateriale. Vă puteţi confec ţiona sau găsi amuleta proprie. Pregătirea materialelor pentru amulete sau pentru a fi utilizate în ritualuri. Valoarea deosebită a ritualul pentru apărarea psihică, ca supliment al dezvoltării aurei. Instrucţiunj pentru proceduri ritualice: ritual de grup pentru protejarea tuturor participanţilor, ritual de grup pentru protejarea unei singure persoane, procedură rapidă de apărare în caz de urgenţă pentru o singură persoană, ritul primei catisme pentru o singură persoană sau mai multe. Privind în viitor: „norocul" şi rezervele spirituale. De ce să lăsaţi sentimentele de vinovăţie să vă poarte ghinion? Dragostea divină nu pune întrebări.

8. Revanşă si evoluţie
Cum reacţionaţi în faţa pericolului? Cunoaşteţi-vă şi planificaţi-vă constructiv tendinţele naturale. Revanşa psihică: posibilă? Da. Etică? De obicei. Merită sau este necesară? Nu întotdeauna. Citatele biblice trebuie interpretate în context. „A întoarce şi celălalt obraz" este legat de „a-i binecuvânta pe cei care te urăsc". Excepţionala putere spirituală a binecuvântării. Oprirea schimbului de insulte. „Recoşeul astral", nu întotdeauna provocat deliberat, poate fi rezultatul natural al eliberării victimei de o imagine obsedantă. Autoapărarea psihică - un aspect normal al vieţii sănătoase. Nu trăiţi în trecut - mutaţi-vă în noul dumneavoastră viitor luminos.

Anexa A: Protejarea unui proiect
în ce sens are nevoie un proiect de apărare psihică. Conferiţi-i proiectului dumneavoastră un început de bun augur. înzestraţi afacerea în curs de dezvoltare cu propria ei aura protectoare.

Anexa B: Apărarea psihică împotriva infracţionalităţii
Acţiunea materială şi acţiunea psihică, ambele necesare împotriva crimei. „Tehnicile revendicative": eterna lor putere lor magică de a vă proteja bunurile. Apărarea psihică alături de vecini. împiedicaţi copiii şi bătrânii să fie potenţiale victime. Curăţarea psihică a localităţii. Aspecte sociale şi spirituale ale apărării psihice împotriva infracţionalităţii.

Glosar

dezvoltare cu propria ei aură protectoare. Creativitate psihică vitală pentru ajutorarea oricărui proiect. Viziune continuă, acţiune continuă.

Definiţii şi comentarii referitoare la termenii psihologici şi de altă natură, folosiţi în această carte.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.022 sec