MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Atrage zeii de partea ta - limbajul astrologic al sufletului

Atrage zeii de partea ta - limbajul astrologic al sufletului
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2009
Pagini: 305
Format: 23x15,5

DESCRIERE

Dacă vi s-a întâmplat vreodată să vă ridicaţi noaptea ochii spre stele şi să vă întrebaţi care e locul vostru în lume sau v-aţi simţit dezamăgit din cauza că horoscopurile din reviste nu vă transmit înţelepciunea şi înţelegerea de care aveţi nevoie ca să rezistaţi, Caroline Casey e cea pe care aţi aşteptat-o.
Atrage zeii de partea ta este o carte extraordinară în care autoarea prezintă remarcabila sa doctrină a Astrologiei Vizionare, o adevărată şcoală a misterelor în care profesori ne sunt planetele şi arhetipurile spirituale pe care le reprezintă, numite aici zei. Suntem invitaţi să ne privim vieţile ca pe adevărate romane poliţiste ale căutării spirituale, în care indiciile sunt pretutindeni şi în care semnele pot fi descifrate cu ajutorul acestor "zei". De pildă, Venus ne arată cum afinităţile şi ciudăţeniile noastre sunt indicii cu privire la misiunea şi contribuţia noastră unică în lume. Caroline Casey vă învaţă să vă lărgiţi sfera personală cu cele zece părţi ale voastre reprezentate de planete. Veţi învăţa să decodaţi mesajul acestora şi să folosiţi acest limbaj pentru venerarea şi hrănirea forţelor voastre sufleteşti, conexiunea voastră cu forţele cosmice.
Această carte este un instrument al descoperirii de sine, pe care nu-l poţi lăsa din mână. Citiţi prima pagină şi veţi înţelege de ce.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.022 sec