MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Aventuri matematice în Egiptul Antic, culegere pentru clasa a II-a ( Corina Andrei, Balan Constanta)

Aventuri matematice în Egiptul Antic, culegere pentru clasa a II-a ( Corina Andrei, Balan Constanta)
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 104
Format: 20x23

DESCRIERE

Orice copil face primii pași spre matematică cu ajutorul cifrelor, apoi al numerelor și al calculelor simple, care sunt legate de joaca și de fascinația copilariei pentru descoperiri. Din păcate, școala nu reușește întotdeauna să continue acest mod de abordare, deși matematica are marele avantaj că e în permanență, cel puțin în clasele primare, o joacă atrăgătoare pentru copii.

Aventuri matematice în Egiptul antic este un caiet cu povești și matematică, în care imaginaia celor povestite se îmbină cu bucuria de a gândi matematic. E un auxiliar inovator, util în relația părinte–copil și în aceea profesor–elev. În același timp, reprezintă un material foarte potrivit pentru after school, indispensabil celor care pornesc pe calea inițierii în muzica gândirii, matematica.

Radu Gologan

Președintele Societății de Științe Matematice din România

Lucrarea este elaborată de colectivul de autoare care a câstigat concursul de manuale organizat de MEN în anul 2018, pentru Matematica și explorarea mediului pentru clasa I și Matematica si explorarea mediului pentru clasa a II-a.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0212 sec