MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

AVENTURILE RAMEI OLI OLGA GUDYNN

AVENTURILE RAMEI OLI
OLGA GUDYNN
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 56

DESCRIERE

Nu-i usor sa fii o rama mica intr-o lume asa de mare! Trebuie sa te feresti de pantofii oamenilor, de ciocul pasarilor, ba chiar si de picaturile de ploaie. Dar e distractiv si fiecare zi e o aventura!

Faceti cunostinta cu Oliver – Oli pentru prieteni –, o rama nostima cu ochelari rosii, mare amatoare de calatorii si de visat cu ochii deschisi. Pentru ca isi doreste din toate puterile sa vada ce se afla dincolo de Dealul Plopilor, unde traieste de cand se stie, Oli are parte de aventura vietii lui: ajunge, cum necum, intr-o gradina magica, descopera cum se leaga intre ele toate lucrurile din natura, intelege de ce fructele si legumele au puteri miraculoase si sunt cei mai grozavi supereroi, se lupta cu un dusman de temut si, mai cu seama, isi face o multime de prieteni.

Aventurile ramei Oli, acum intr-o editie noua, indelung dichisita, este o poveste frumoasa despre prietenie, intelepciune si curaj, din care aflam ca nimeni nu-i prea mic pentru vise mari si ca, daca iti doresti cu adevarat, poti!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0170 sec