MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Bacalaureat 2018 - Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a

Bacalaureat 2018 - Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067931815
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 304
Categoria: BACALAUREAT 2018

DESCRIERE

Biologie. Bacalaureat 2018. Noțiuni teoretice și teste pentru clasele a XI-a și a XII-ase dorește a fi un îndrumar în pregătirea absolvenților de liceu, în vederea susținerii și promovării examenului de bacalaureat cu rezultate foarte bune la biologie.

Prezentarea sistematizată a materiei studiate în clasele a XI-a și a XII-a, inclusă în programa de bacalaureat la disciplina biologie, stimulează procesul de învățare logică, iar cele 55 de teste propuse de autoare cu o bogată experiență didactică, Silvia Olteanu, Adriana Neagu, Florina Miricel, Corina Gheorghe, Ana Sandu, permit exersarea și autoevaluarea, pe baza modelelor de rezolvare a subiectelor.

Prin accesibilitatea, acuratețea și varietatea materialului, culegerea reprezintă un excelent instrument de lucru, contribuind la dezvoltarea abilității de selectare a variantelor corecte de răspuns, de redactare a unor texte coerente și corecte din punct de vedere științific, care să confirme valoarea și nivelul pregătirii individuale.

 În urma parcurgerii sintezelor propuse și a rezolvării testelor, examenul nu va fi o problemă, ci doar o așteptată provocare, iar lucrarea își va dovedi utilitatea în alegerea performanței.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.022 sec