MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Bacalaureat 2019 - Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a

Bacalaureat 2019 - Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a
Preț: 27,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 304
Format: 17x24

DESCRIERE

Biologie. Bacalaureat 2019. Noțiuni teoretice și teste pentru clasele a XI-a și a XII-ase dorește a fi un îndrumar în pregătirea absolvenților de liceu, în vederea susținerii și promovării examenului de bacalaureat cu rezultate foarte bune la biologie.

Prezentarea sistematizată a materiei studiate în clasele a XI-a și a XII-a, inclusă în programa de bacalaureat la disciplina biologie, stimulează procesul de învățare logică, iar cele 55 de teste propuse de autoare cu o bogată experiență didactică, Silvia Olteanu, Adriana Neagu, Florina Miricel, Corina Gheorghe, Ana Sandu, permit exersarea și autoevaluarea, pe baza modelelor de rezolvare a subiectelor.

Prin accesibilitatea, acuratețea și varietatea materialului, culegerea reprezintă un excelent instrument de lucru, contribuind la dezvoltarea abilității de selectare a variantelor corecte de răspuns, de redactare a unor texte coerente și corecte din punct de vedere științific, care să confirme valoarea și nivelul pregătirii individuale.

Lucrarea poate fi utilizată pentru pregătirea examenului de bacalaureat, fiind alcătuită în conformitate cu programa de examen.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0297 sec