MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Bacalaureat 2019 Istorie - Sinteze, scheme, teste de evaluare

Bacalaureat 2019 Istorie - Sinteze, scheme, teste de evaluare
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067931822
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 223
Format: 17x24

DESCRIERE

Lucrarea Bacalaureat 2019. Istorie. Sinteze. Scheme. Teste de evaluare pentru clasele a IX-a - a XII-a – care isi propune sa fie un instrument de lucru util si accesibil – se adreseaza atat elevilor care sustin examenul de bacalaureat, proba de istorie, cat si cadrelor didactice.

• Sintezele, alcatuite conform programei de bacalaureat, au fost concepute pe baza competentelor specifice si a cerintelor de evaluare generale ale Centrului National de Evaluare si Examinare.
• Modelele de subiecte realizate pe fiecare tema din programa de bacalaureat reprezinta o noutate in peisajul lucrarilor de acest gen. Modelele pot fi asamblate, in teste, de fiecare profesor, la clasa, in functie de nivelul de cunoastere al elevilor si de materia parcursa.
• Sugestiile de rezolvare le explica elevilor modul in care pot fi abordate temele din programa de bacalaureat, ajutand, implicit, la invatarea coerenta si logica a materiei de examen.

Lucrarea poate fi utilizata pentru pregatirea examenului de bacalaureat, fiind alcatuita in conformitate cu programa de examen.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0192 sec