MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Bacalaureat 2020 - Biologie - Notiuni teoretice si teste pentru clasele a IX-a si a X-a

DESCRIERE

CONFORM NOILOR MODELE STABILITE DE MEN 

Lucrarea este avizată de Ministerul Educației Naționale prin OM 3022/08. 01. 2018

Lucrarea poate fi utilizată pentru pregătirea examenului de bacalaureat, fiind alcătuită în conformitate cu programa de examen.

 

Biologie. Bacalaureat 2020. Noţiuni teoretice şi teste pentru clasele a IX-a şi a X-a se doreşte a fi un îndrumar în pregătirea absolvenţilor de liceu, în vederea susţinerii şi promovării examenului de bacalaureat cu rezultate foarte bune la biologie.

Prezentarea sistematizată a materiei studiate în clasele a IX-a și a X-a, inclusă în programa de bacalaureat la disciplina biologie, stimulează procesul de învăţare logică, iar cele 64 de teste propuse permit exersarea şi autoevaluarea pe baza modelelor de rezolvare a subiectelor.

Prin accesibilitatea, acurateţea şi varietatea materialului pus la dispoziţia celor interesaţi, lucrarea reprezintă un excelent instrument de lucru, contribuind la dezvoltarea abilităţii de selectare a variantelor corecte de răspuns, de redactare a unor texte coerente şi corecte din punct de vedere ştiinţific, care să confirme valoarea şi nivelul pregătirii individuale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0179 sec