MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Bacalaureat si admitere 2017, Fizica si Matematica - Enunturi si solutii (Doua volume)

DESCRIERE

Profesorul buzoian Constantin Ciurea vine in sprijinul elevilor pasionati de fizica si matematica cu cea mai recenta lucrare a sa, realizata cu sprijinul lui Nicolae Cupcea, fost decan al Facultatii de Automatica si Calculatoare.

   "Prezenta lucrare se adreseaza elevilor si absolventilor de liceu, care opteaza sa se pregateasca pentru examenele de Bacalaureat si admitere la facultate, la obiectele fizica si matematica. Lucrarea contine subiectele date la Bacalaureat si admitere in ultimii 15 ani, toate rezolvate, cu explicatii, avand scopul de a ajuta pe tineri in pregatirea lor pentru examene.

Un accent deosebit a fost pus pe explicatiile fenomenelor fizice, a unor rezolvari foarte clare, a utilizarii unitatilor de masura in sistemul international de unitati. La unele probleme se dau mai multe metode de rezolvare in scopul intelegerii cu claritate a fizicii si matematicii si a aprofundarii materiei.

Rezolvarile sunt ordonate si insotite de    elemente grafice. Speram ca aceasta lucrare sa fie un indrumar, un ajutor eficient pentru pregatirea absolventilor de liceu", se arata in cuvantul inainte semnat de cei doi autori.

Nr. de pagini: 280+380
Anul aparitiei: 2016

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.022 sec