MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Biblia Ingerilor. Scrieri inspirate de Ingerii Luminii

DESCRIERE

 

 
Sunt mai multe carti care descriu ingerii Luminii si universul acestora, dar am decis sa mizez pe simplitate, prin urmare, aceasta carte a fost conceputa tinand cont, in principal, de mesajele primite de la ingeri.

... totodata, e important sa mentionez ca informatiile pe care le-am primit nu se regasesc toate in aceasta carte, caci ar fi fost lunga si plictisitoare.
 
Astfel am hotarat sa renunt Ia cea mai mare parte a invataturilor despre universul ingerilor, conform traditiei ebraice, pastrand din aceasta traditie doar numele angelice si semnificatia lor. 
 
Din carte:
 
Temerarii
11 iunie —22 iulie
 
Al şaptelea nivel de trecut pentru om
Guvernat de Arhanghelul Zafkiel (Legea lui Dumnezeu)
 
Cei opt îngeri care alcătuiesc acest al treilea Cor Angelic sunt:
 
17. Lauviah II (11-15 iunie)
 
18. Caliel (16-21 iunie)
 
19. Leuviah (22-26 iunie)
 
20. Pahaliah (27 iunie -1 iulie)
 
21. Nelchail (2-6 iulie)
 
22. Yeiayel (7-11 iulie)
 
23. Melahel (12-16 iulie)
 
24. Haheuiah (17-22 iulie)
 
Inainte de a intra în subiect, iată câteva explicaţii care vă vor permite să înţelegeţi mai bine Corul Tronurilor, Corul cel mai important în Ierarhia Angelică.
 
Ne este greu să exprimăm în limbaj omenesc ce anume simt Tronurile. Totuşi, sufletul celor care se găsesc în acest Cor ajung înălţate, odată ce şi-au încheiat cu bine planul de viaţă (karma).
 
Pentru Tronuri, este foarte important şi de mare valoare să termine cu bine acest Cor; darurile sufletului vor fi atunci infinite şi sufletul vostru va deveni foarte puternic; ajutând omenirea să evolueze şi să înţeleagă mai bine sensul real al vieţilor omeneşti.
 
Corul Tronurilor concentrează întrucâtva cele nouă etape ale Arborelui Sefirotic într-una singură. Astfel, o sigură viaţă in Corul Tronurilor echivalează cu, aproape toate etapele Arborelui.
 
Inţelepciunea pe care un suflet o poate dobândi la finalul acestei vieţi este extraordinară. Recompensele pe care le vor primi fiinţele din Corul Tronurilor sunt incalculabile!
 
Caracteristicile Tronurilor
 
Toţi cei care fac parte din Corul Tronurilor sunt fiinţe care nu şi-au îndeplinit cum trebuie datoriile omeneşti în vieţile lor anterioare. Corul Tronurilor este cam ca o închisoare.
 
 
Este, întrucâtva, sentinţa pe care fiinţele trebuie să o efectueze pentru a se răscumpăra. Nu este o sentinţă punitivă, desigur, ci, mai degrabă, o serie de încercări mai dificil de trăit. Totuşi, dacă citiţi aceste rânduri, înseamnă că sunteţi conştienţi că suntem aici, că existăm şi că vă putem ajuta.
 
Fiţi conştienţi de întreaga muncă pe care o facem pentru voi şi eliberaţi-vă! Sunteţi în „închisoare", dar noi vă oferim o cheie ca să ieşiţi de acolo. Cheia suntem noi, îngerii voştri!
 
De aceea, rugaţi-vă nouă! Rugaţi-ne să vă eliberăm şi vă vom elibera, vă vom ghida paşii către drumul libertăţii voastre, căci avem permisiunea de a o face.
 
Tocmai v-am transmis o informaţie secretă, divină, pe care nu eram obligaţi să v-o oferim, însă Dumnezeu a fost de acord ca acest mesaj să vă fie transmis.
 
Tuturor Tronurilor le spunem: „Dacă vă rugaţi nouă, dacă credeţi în noi, în îngerul vostru personal, asta nu înseamnă să vă duceţi într-un loc de cult şi să vă rugaţi fără încetare, ci, mai degrabă, să aveţi încredere în noi, iar rezultatele vor fi extraordinare.
 
Lângă voi există o Lumină, iar această Lumină se deplasează constant. Dacă vă puneţi în inimă această Lumină, veţi ieşi din închisoare, vă veţi elibera şi veţi...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.062 sec