MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Biologia credinţei: Eliberarea puterii conştiinţei, a materiei şi a miracolelor

Biologia credinţei: Eliberarea puterii conştiinţei, a materiei şi a miracolelor
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066391436
Editura:
Anul publicării: 2017
Format: 14x20
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

 Ediția aniversară, de 10 ani, revizuită și extinsă, a cărții „Biologia credinței” îți va schimba modul în care îți concepi propria gândire. Noi și uimitoare descoperiri științifice despre efectele biochimice ale funcționarii creierului îți vor arăta că celulele din corp îți sunt afectate de propriile gânduri. Dr. Bruce H. Lipton descrie circuitele moleculare prin care se petrece acest fenomen folosind un limbaj simplu, expresiv, amuzant și cu exemple din viața de zi cu zi. El demonstrează cum noua știință a epigeneticii ne revoluționează înțelegerea legăturii dintre minte și materie, precum și efectele profunde pe care le are în viața personală și în viața noastră colectivă, ca specie.


„Am citit Biologia credinței de când a ieșit de sub tipar. Este o carte deschizatoare de drumuri ce ne-a furnizat un cadru științific îndelung așteptat pentru conexiunea dintre minte și corp. Intuițiile și cercetările lui Bruce au creat baza pentru revoluția epigenetică ce stabilește acum bazele unei perspective bazate pe conștiința asupra biologiei. Cu toții îi suntem profund îndatorați.” (Dr. Deepak Chopra, autorul cărților „Întinerește și trăiește mai mult” și „Cartea secretelor”)


„Puternică! Elegantă! Simplă! Într-un stil deopotrivă accesibil și plin de semnificații, Bruce Lipton ne oferă – nici mai mult, nici mai puțin – «veriga-lipsă» dintre viață și conștiință. Astfel, el află raspuns la cele mai vechi întrebări și rezolvare pentru cele mai adânci mistere din trecutul nostru. Nu am nicio îndoială că Biologia credinței va deveni o carte de referință pentru știința noului mileniu.” (Gregg Braden, autorul cărților „Codul lui Dumnezeu” și „Efectul Isaia”)

 

Dr. BRUCE H. LIPTON este o autoritate recunoscută internațional în știința biologiei și a spiritului și una dintre cele mai importante voci ale Noii Biologii. Cercetările sale revoluționare despre membrana celulară au evidențiat faptul că acest strat exterior al celulei este un omolog organic al cipului de computer și echivalent al creierului la nivel celular. Studiile realizate de el între 1987 și 1992 la facultatea de medicină de la Stanford au dus la descoperirea faptului că mediul, operând prin intermediul membranei, controlează comportamentul și fiziologia celulei, închizând și deschizând diverse gene ca un întrerupator. Ceea ce a descoperit Bruce contrazice perspectiva curentă a mediului științific, conform căreia viața ar fi controlată de gene, și alimentează unul dintre cele mai importante domenii de studiu din prezent: epigenetica.

carti pentru autocunoastere

 
 
 
 
Această carte va schimba pentru totdeauna părerea pe care o aveţi despre propriul vostru mod de a gândi. Descoperiri ştiinţifice uluitoare, legate de efectele biochimice ale funcţiilor creierului, arată că celulele din corp sunt afectate de gândurile noastre. Autorul – un renumit biolog în cercetarea funcţionării celulei – descrie traseele moleculare precise prin care se întâmplă acest lucru. Autorul foloseşte un limbaj simplu, imagini, exemple cotidiene şi mult umor, pentru a demonstra cum noua ştiinţă a Epigeneticii revoluţionează felul în care înţelegem legătura dintre minte şi materie, dar şi profundul efect pe care îl are asupra vieţilor noastre personale şi asupra vieţii colective a speciei noastre. Implicaţiile acestei cercetări modifică în mod radical înţelegerea asupra vieţii. Ni se demonstrează că genele şi ADN-ul nu ne controlează corpul biologic, ci că ADN-ul este controlat de semnale din afara celulei, inclusiv de mesaje energetice ce emană din gândurile noastre pozitive şi negative.

„Cartea lui Bruce Lipton este rezumatul hotărâtor al noii biologii şi a tot ce implică aceasta. Este o lucrare magnifică, de o profunzime ce nu poate fi pusă în cuvinte - o încântare pentru orice cititor. Ea sintetizează o enciclopedie de informaţii noi şi esenţiale într-un pachet pe cât de simplu, pe atât de extraordinar. Aceste pagini conţin o adevărată revoluţie a modului de a gândi şi de a înţelege - una atât de radicală, încât poate să schimbe lumea.”
# Joseph Chilton Pearce, Prof. Dr.
Autor al lucrărilor Copilul magic şi Sfârşitul evoluţiei


„Încântătoarea carte Biologia credinţei, scrisă cu măiestrie de Bruce Lipton, este un antidot demult aşteptat la materialismul cu susul în jos al societăţii de astăzi. Ideea că ADN-ul codifică tot procesul de dezvoltare a vieţii este folosită cu succes în ingineria genetică. În acelaşi timp, deficienţele acestei abordări devin şi ele evidente. Biologia credinţei trece în revistă un sfert de secol de rezultate de avangardă în domeniul epigeneticii - un domeniu pe care The Wall Street Science Journal îl declară, la jumătatea anului 2004, ca fiind nou şi important. Stilul personal în care este scrisă o transformă într-o lectură uşoară şi plăcută.”
# Karl H. Pribram (Hon. Multi)
Profesor Emerit la Universitatea Stanford


„Puternică! Elegantă! Simplă! Într-un stil deopotrivă accesibil şi plin de înţeles, Dr. Bruce Lipton ne oferă - nici mai mult, nici mai puţin – „veriga lipsă” dintre viaţă şi conştiinţă. Astfel, el află răspuns la cele mai vechi întrebări şi rezolvare pentru cele mai adânci mistere din trecutul nostru. Nu am nicio îndoială că Biologia credinţei va deveni o carte de referinţă pentru ştiinţa noului mileniu.”
# Gregg Braden
Autorul bestseller-urilor Codul lui Dumnezeu, Efectul Isaia şi Matricea Divină


„Am terminat de citit această carte, cu acelaşi sentiment de respect profund, pe care îl am atunci când sunt cu Bruce Lipton - acela că am fost privilegiat de contactul cu un adevăr revoluţionar. Bruce Lipton este om de ştiinţă şi filosof deopotrivă; om de ştiinţă, deoarece ne oferă uneltele cu care să ne modificăm conştiinţa culturală şi filosof, pentru că ne zdruncină credinţele despre însăşi natura realităţii pe care o percepem. Astfel, ne ajută să ne creăm propriul viitor.”
# Guy F. Riekeman
Preşedinte la Universitatea şi colegiul de chiropractică Life


„Biologia credinţei este o piatră de hotar în evoluţia omenirii. Prin uimitoarele sale cercetări, în această carte antrenantă, dr. Bruce Lipton ne oferă o ştiinţă nouă şi mai conştientă, a dezvoltării şi transformării omeneşti. În loc să fie limitată de constrângerile genetice sau biologice cu care a fost programată să trăiască, acum omenirea are în faţă un mod de a-şi dezlănţui adevăratul potenţial spiritual, cu ajutorul unor simple credinţe transformate, sub îndrumarea ‘mâinii blânde şi iubitoare a lui Dumnezeu’. O lectură absolut obligatorie pentru cei dedicaţi mişcării minte / corp şi adevăratei esenţe a vindecării.”
# John F. Demartini
Autorul bestseller-urilor Numără-ţi binecuvântările şi Experienţa revelatorie


„Într-o lume plină de haos, Dr. Lipton îi aduce omenirii claritate. Lucrarea sa este provocatoare, plină de dezvăluiri subtile, de natură să ne facă să ne punem întrebări de calitate şi să luăm decizii mai bune. Una dintre cele mai incitante cărţi pe care le-am citit - este o lectură obligatorie.”
# Brian Kelly
Preşedinte la Colegiul de Chiropractică al Noii Zeelande
Preşedinte la Fundaţia Australiană pentru cercetări pe coloana vertebrală


„Această carte este o lectură absolut obligatorie, dacă vreţi să ştiţi - dintr-o perspectivă ştiinţifică - că stilul vostru de viaţă vă controlează sănătatea, mai mult decât o face structura genetică. Dr. Lipton demonstrează, din punct de vedere ştiinţific, că mintea este mai puternică decât medicamentele, în ceea ce priveşte recuperarea sănătăţii. Informaţiile vă dezvăluie că sănătatea este o responsabilitate, mai degrabă decât ceva care vă face victima genelor dumneavoastră. Când am început să citesc această carte, n-am putut să o las din mână, până nu am terminat-o.”
# M. T. Morter, Jr.
Fondator al sistemului de sănătate Morter
inventator al tehnicii B. E. S. T.


„Aceasta este o carte curajoasă şi vizionară, care oferă dovezi solide, din biologia cuantică, de natură să destrame mitul determinismului genetic - şi, implicit, al victimizării. Dr. Bruce Lipton propune o perspectivă ştiinţifică solidă, care nu numai că informează cititorul, dar îl şi transformă şi îi dă puterea să înţeleagă că credinţele noastre sunt cele care creează fiecare aspect al realităţii noastre personale. O lectură provocatoare şi antrenantă!”
# Lee Pulos, Prof. Dr.
Profesor Emerit la Universitatea British Columbia
Autor al lucrărilor Miracole şi alte realităţi şi Dincolo de hipnoză


„Istoria va înregistra Biologia credinţei ca pe una dintre cele mai importante scrieri ale timpurilor noastre. Bruce Lipton furnizează aici veriga lipsă dintre modul în care era înţeleasă biomedicina în trecut şi bazele vindecării energetice din viitor. Perspectivele sale complexe sunt exprimate într-o formă uşor de înţeles, cu un stil care se potriveşte omului de ştiinţă şi publicului larg, în aceeaşi măsură. Pentru oricine care este interesat de sănătate, de bună-starea speciei şi de viitorul vieţii omeneşti, Biologia credinţei este o lectură obligatorie. Implicaţiile perspectivelor subliniate au potenţialul de a schimba lumea, aşa cum o cunoaştem noi. Concluziile lui Bruce Lipton - şi modul concis în care le exprimă - sunt dovada genialităţii sale absolute.”
# Gerard W. Clum
Preşedinte la Colegiul de chiropractică Life, West


„Dr. Lipton e un geniu - descoperirile sale extraordinare ne dau uneltele cu care să ne recâştigăm stăpânirea asupra propriei noastre vieţi. Recomand această carte oricui este gata şi dispus să îşi asume responsabilitatea deplină pentru sine şi pentru destinul planetei noastre.”
# LeVar Burton, Actor şi regizor


„Bruce Lipton oferă noi perspective şi o înţelegere nouă în ceea ce priveşte interfaţa dintre organismele biologice, mediu - şi influenţa gândului, a percepţiei şi a conştienţei asupra subconştientului - asupra expresiei potenţialului de vindecare al corpului nostru. Explicaţiile şi exemplele bine documentate recomandă această lucrare ca pe o lectură obligatorie pentru oricine studiază biologia, ştiinţele sociale şi ştiinţa îngrijirii sănătăţii. În acelaşi timp, claritatea stilului de prezentare al autorului asigură o lectură plăcută şi pentru publicul larg.”
# Carl Cleveland III
Preşedinte la Colegiul de Chiropractică Cleveland


„Cercetările revoluţionare ale dr. Lipton au descoperit verigile lipsă dintre biologie, psihologie şi spiritualitate. Dacă vreţi să înţelegeţi cele mai profunde mistere ale vieţii, aceasta este una dintre cele mai importante cărţi pe care le veţi citi vreodată.”
# Dennis Perman
Cofondator al The Master’s Circle


„În această carte, care spulberă orice paradigme, Bruce Lipton administrează un KO tehnic Vechii Biologii. Cu stânga în dogma darvinismului şi cu dreapta în medicina alopată, autorul zboară ochelarii de cal ai fizicalismului şi face loc luminii cunoaşterii despre sistemul minte / corp (credinţă / biologie). O lectură obligatorie, o distracţie plăcută.”
# Ralph Abraham, Prof. Dr.
Profesor de matematici la Universitatea California
Autor al lucrării Chaos, Gaia, Eros


„În sfârşit, o explicaţie clară şi uşor de înţeles a modului în care emoţiile ne reglementează expresia genetică! Trebuie să citiţi această carte, pentru a putea aprecia cu adevărat faptul că nu sunteţi o victimă a genelor voastre, ci - de fapt - aveţi capacitatea nelimitată de a trăi o viaţă plină de pace, fericire şi iubire.”
# Joseph Mercola
Fondator al www. mercola. com, pagina de internet în domeniul sănătăţii naturale cu cel mai mare număr de vizitatori din lume


Această sinteză profundă a celor mai recente şi mai serioase cercetări legate de biologia celulei a fost salutată ca o deschidere majoră, care ne arată că trupurile noastre pot fi modificate, pe măsură ce ne schimbăm modul de a gândi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.019 sec