MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Biologie, caietul elevului pentru clasa a V-a (Silvia Olteanu) - Olteanu, Silvia

Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067931495
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

 

 
Din acest an scolar, biologia pentru clasa a V-a se va studia dupa o noua programa, ceea ce va reprezenta o provocare. De aceea, valorificand experienta didactica acumulata, autoarele, Silvia Olteanu, Stefania Giersch, Iuliana Tanur, Camelia Manea, Teodora Lazar, au conceput acest caiet de biologie, care se doreste a fi utilizat pe tot parcursul anului scolar, in scopul eficientizarii activitatii didactice, atat pentru elev, cat si pentru profesor.

Caietul il va ajuta pe elev sa-si sistematizeze cunostintele, prin propunerea unor scheme ale lectiei, in care doar va completa cu cuvintele-cheie si nu va copia de pe tabla, economisind astfel timpul si realizand o invatare interactiva.

Acest material este conceput pe baza manualului de biologie, realizat de aceleasi autoare, si va reprezenta caietul de lucru al elevului, care cuprinde atat temele propuse in manual (de la activitati de invatare pana la exercitii, exprimarea unor pareri, teme de portofoliu, rezolvarea unor jocuri interactive etc., mentionandu-se pagina din manual la care se gasesc), dar si altele noi.

Datorita formei atractive in care este conceput, cu sublinieri, culori si imagini, caietul poate fi pastrat si utilizat si in anii urmatori, pentru reactualizarea  cunostintelor.

Emoticoanele care vor fi incercuite la finalul fiecarei lectii reprezinta o modalitate de evaluare a starii emotionale a elevului, la ora de biologie, pe parcursul anului scolar – un real feedback pentru profesor asupra activitatii desfasurate.

Testele de evaluare vor putea fi rezolvate de elev direct pe caiet, apoi pot fi utilizate pentru evaluare si notare, autoevaluare sau interevaluare, acest caiet fiind de un real folos in descifrarea si invatarea biologiei.


Nr. de pagini: 88
Anul aparitiei: 2017
Autori: Silvia Olteanu, Stefania Giersch, Iuliana Tanur, Camelia Manea, Teodora Lazar

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0174 sec