MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Biologie manual pentru clasa a V-a - Adriana Simona Popescu

DESCRIERE

 
Materialele de laborator sunt: aparate (balanțe pentru cântărire, termometre pentru măsurarea tempera turii, lupe, microscoape etc.), sticlărie de laborator (cilindri gradați, eprubete, pahare, pâlnii, baloane, pipete etc.), substanțe (coloranți, reactivi, soluții nutritive etc.), instrumente pentru disecție (tăvițe, truse pentru disecție), preparate microscopice, mulaje, atlase, planșe, colecții, albume etc.
 
Laboratorul de biologie poate fi completat cu un colț viu cu plante și animale așezate în locuri potrivite, iar îngrijirea acestuia poate fi realizată de elevii pasionați de biologie sub îndrumarea profesorului sau a laborantului. Un astfel de loc poate conține: acvariu, terarii umede sau uscate, animale de laborator, plante decorative etc.
 
Lucrările practice care se des fășoară cel mai des în laboratorul de biologie sunt obser vațiile și expe rimen tele. Prin observații descope rim as pectul exterior al organismelor, componentele aces tora, felul în care ele funcționează.
 
Prin experimente putem in ves tiga procese sau fenomene biologice, modifi când dife rite condiții în care realizăm observațiile. Astfel provocăm unele fenomene și urmărim efectele acestora.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.032 sec