MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Biologie, manual pentru clasa a V-a (Silvia Olteanu) - Contine si editia digitala - Olteanu, Silvia

Biologie, manual pentru clasa a V-a (Silvia Olteanu) - Contine si editia digitala - Olteanu, Silvia
Preț: 27,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069404447
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

 

 
Autorii manualului ce BIOLOGIE PENTRU CLASA A V-A

Manualul de biologie pentru clasa a V-a al Editurii Corint a fost realizat de un grup de cadre didactice care au imbinat creativ pregatirea de specialitate cu experienta didactica, toate autoarele avand gradul didactic I.

Experienta pedagogica a fost asociata eficient cu cea editoriala, autoarele realizand culegeri de teste pentru liceu si gimnaziu, materiale didactice auxiliare, ghid de experimente pentru gimnaziu, ghid de pregatire pentru profesori, numeroase articole de specialitate, dar si manuale.

Colectivul a fost coordonat de SILVIA OLTEANU, profesor la Colegiul National "Nichita Stanescu" din Ploiesti, inspector scolar la ISJ Prahova, judet care, in 2015, prin doamna Silvia Olteanu, a devenit initiatorul si organizatorul Concursului National de Biologie pentru elevii claselor V-VI "George Emil Palade", competitie apreciata de elevii si profesorii participanti din tara. IULIANA TANUR este metodist, mentor, formator, expert POSDRU, profesor la Colegiul National "Jean Monnet" din Ploiesti, STEFANIA GHIERSCH este profesor la Colegiul Economic "Virgil Madgearu" din Ploiesti, TEODORA LAZAR, doctor in biologie, este profesor la Scoala gimnaziala nr. 1 Ciorogarla, Ilfov, iar CAMELIA MANEA este profesor la Liceul Teoretic "Brancoveanu Vocla" din Urlati.Acest proiect de manual scolar este realizat in conformitate cu programa scolara aprobata prin OM nr. 3393 din 28. 02. 2017

Anul aparitiei: 2017

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0140 sec