MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Bonsai pentru gradini si terase

Bonsai pentru gradini si terase
Preț: 8,20 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 118

DESCRIERE

Prezentare: Acum cativa ani, Bonsai era pentru mine ceva misterios, ceva ca magia si vrajitoria. Totusi, nu era asa. Cresterea de Bonsai este o arta ca toate altele. Fiecare pas poate fi invatat prin teorie si practica.
Astazi, Bonsai este o arta raspandita pe tot globul, care este apreciata si practicata si la noi. Multi ani, am crescut Bonsai din arbori autohtoni si am o experienta cu aceste plante. Aceasta experienata le este daruita, prin intermediul acestei carti, tuturor amatorilor de Bonsai.
Fotografiile si desenele vor ajuta la cresterea, in timp, a unor Bonsai interesanti. Arborii autohtoni, devin mai cautati in ultimii ani, nu fiindca padurea este foarte aproape, dar si fiindca suntem obisnuiti cu plantele din clima noastra. Fagii, stejarii, pinii, sau molizii se potrivesc tot atat de bine acestei arte ca si arborii tipici, asiatici. Plantele autohtone au avntajul de a rezista in clima noastra peste iarna, chiar si cu protectie minima.
Tema acestei carti nu este doar arta japoneza si ingrijirea arborilor, ci se pune accent pe forma naturala a unor arbori din regiunile noastre, crescuti ca Bonsai.
Aceasta cartea a putut aparea doar cu ajutorul sotiei mele si a lui Ingeborg Ulmer, lector la editura Ulmer. Sper sa pot da multe idei si ajutor tuturor cititorilor, fie ei incepatori sau crescatori cu experienta.

Cuprins:
Cuvant inainte p3
Introducere p7
Formele arborilor p13
Formarea Bonsailor p23
Plantarea pe stanci, Peisaje cu Bonsai si padurici cu Bonsai p35
Cresterea Bonsailor p44
Ingrijirea Bonsailor p56
Boli si daunatori p67
Accesorii pentru Bonsai p69
Bonsai din arbori autohtoni p74

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0519 sec