MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Cancer; Leucemie: modalităţi de tratare a cancerului, a leucemiei şi a altor boli aparent incurabile

Cancer; Leucemie: modalităţi de tratare a cancerului, a leucemiei şi a altor boli aparent incurabile
Preț: 21,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 128
Format: 14x20,5

DESCRIERE

Tratamentul total al cancerului în 42 de zile propus de Breuss, este o metoda simpla si eficienta ce combina sucuri de legume cu amestecuri speciale de ceaiuri din plante. Rezultatele sunt senzationale! Pâna în 1990 au fost vindecati aproximativ 45000 de bolnavi de cancer sau de alte boli aparent incurabile.
„Eu înteleg prin vindecare, trecerea de la o disfunctie a organismului uman la o functionare normala si nu îndepartarea, prin operatie sau amputare, a unei parti din corp. Mutilarea nu înseamna vindecare. Cum ar putea un organ, partial sau complet eliminat, sa devina un organ vindecat?”
„Cancerul este vindecabil.”
# Rudolf Breuss

„Am descoperit o excrescenta dureroasa la sânul drept. La trei saptamâni dupa ce am început dieta cu suc a lui Breuss excrescenta si-a redus dimensiunile, iar dupa ce am terminat cura de 6 saptamâni ea a disparut în totalitate.”

„Am avut cancer la stomac si intestine si m-am hotarât sa urmez aceasta dieta cu suc împreuna cu un prieten. 42 de zile mai târziu cancerul a disparut... Prietenul meu s-a vindecat si el.”

„Dupa ce mi-a fost confirmat cancerul la sân, am facut Tratamentul total al cancerului. Rezultatul a fost bun. Starea actuala a sanatatii mele este buna. În plus, tratamentul nu a lasat nici o sechela.”

„La 3 saptamâni dupa ce am început cura cu sucuri excrescenta era deja micsorata, iar dupa 6 saptamâni de tratament ea a fost complet eliminata.”

„Poate va amintiti de mine, am venit la dumneavoastra acum 6 ani, suferind de cancer limfatic? Astazi ma simt excelent doctorii sunt si acum uimiti.”

„Spre marea mea surpriza, m-am simtit foarte bine în timpul dietei cu suc, desi am pierdut câteva kilograme în acea perioada. Dupa 42 de zile, cancerul a disparut si, pâna acum, nu a recidivat. Ma simt foarte bine.”

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.019 sec