MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Cartea înţelegerii - Crearea propriei tale căi spre libertate

Cartea înţelegerii - Crearea propriei tale căi spre libertate
Preț: 30,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 320
Format: 13x20
Categoria: Osho

DESCRIERE

Calea catre libertate este plina de întrebari si nesiguranta. Este posibil sa stim cu adevarat cine suntem noi? Au vietile noastre un scop, sau suntem doar accidentali? Cu ce intentionam sa contribuim? Ce intentionam sa devenim, sa cream si sa împartasim? În Cartea întelegerii, Osho, unul dintre cei mai provocatori gânditori ai timpului nostru, ne invita sa întelegem lumea noastra si pe noi însine într-un fel nou si radical. Primul pas catre întelegere, spune el, este de a pune întrebari si a ne îndoi de tot cea ce am fost învatati sa credem.
Toata viata noastra ni s-au înmânat asa-zise adevaruri de nenumarate alte persoane – credinte pe care am învatat sa le acceptam fara motiv. Numai prin punerea sub semnul întrebarii a credintelor, presupunerilor si prejudecatilor noastre, putem începe sa descoperim propria noastra voce unica si sa ne vindecam divizarile dinlauntrul si dinafara noastra.
Odata ce descoperim sinele nostru autentic, putem cuprinde toate aspectele experientei umane – de la calitatile pamântesti, iubitoare de placeri care caracterizeaza pe Zorba Grecul, pâna la calitatile tacute, veghetoare, ale lui Gautama Budda. Putem deveni întregi si trai cu integritate, capabili sa raspundem cu creativitate si compasiune la divizarile religioase, politice, si culturale care afecteaza în mod curent societatea noastra.
În aceasta opera înnoitoare, Osho identifica, slabeste, si în cele din urma ajuta la dezlegarea nodurilor fricii si neîntelegerii care ne restrictioneaza – lasându-ne liberi pentru a descoperi si crea propria noastra cale individuala catre libertate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.053 sec