MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Cartea mantrelor - incantaţi-vă calea spre sănătate, bunăstare şi linişte Lillian Too

Cartea mantrelor - incantaţi-vă calea spre sănătate, bunăstare şi linişte
Lillian Too
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 973-7995-05-8
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

   Atunci când recităm mantre speciale sau rugăciuni, ne antrenăm corpul, graiul şi mintea în scopul de a călăuzi conştiinţa noastră spre dezvoltarea potenţialului Buddha care există în noi. Mantrele se incantează repetitiv, deoarece transformarea minţii durează - este un proces treptat. Practicate regulat şi cu motivaţie sinceră, mantrele sunt puternici catalizatori pentru efectuarea transformării minţii, care deschide căi minunate spre obţinerea binecuvântărilor şi a realizărilor.
   Recitarea mantrelor nu este doar simpla repetare vocală a unor silabe. Cei care meditează ştiu din experienţă că incantarea mantrelor transcende sunetele şi cuvintele exterioare. Este ca
şi cum am asculta un sunet subtil, interior, care a fost înlăuntrul nostru din timpuri fără de început.
   Atunci când primiţi o mantră transmisă de un profesor calificat, integrarea înţelepciunii acelei mantre în conştiinţa dumneavoastră este foarte mult uşurată. Puterea înţelepciunii mantrelor vă permite să comunicaţi mult mai uşor cu propria şi adevărata înţelepciune interioară, exact ca şi cum aţi rămâne detaşat de distragerile exterioare. Aceste distrageri poticnesc concentrarea, creând în felul acesta obstacole. Când recitaţi mantre, această agitaţie a minţii se potoleşte, lăsând mintea mai liniştită.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec