MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Casa de vacanță

Casa de vacanță
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-719-899-7
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 384
Format: 13x20

DESCRIERE

Roman din seria Inspector William Wisting

Distins cu Bokhandlerprisen 2012

Nominalizat la Rivertonprisen

În casa de vacanță a unui faimos prezentator tv este descoperit un cadavru. Când inspectorul de poliție William Wisting ajunge la fața locului pentru cercetări preliminare, este atacat și mașina îi este furată.
Apoi cadavrul dispare înainte de a fi identificat, lăsând mai multe întrebări fără răspuns: este aceasta doar o tentativă de jaf care a mers extrem de prost? Sau polițiștii ar trebui să urmărească și pista traficului de droguri, lucru des întâlnit pe coasta norvegiană din cauza infractorilor est-europeni?

“În Casa de vacanță, Jørn Lier Horst demonstrează că face parte din liga întâi a literaturii polițiste norvegiene.” - The Norwegian Book Club

“Un roman polițist clasic de la un autor foarte stăpân pe stilul său. Toți împătimiții genului ar trebui să caute cărțile lui. Iar Casa de vacanță e cea mai bună alegere.” - Dagladet

“Literatură polițistă de primă mână.” - Verdens Gang

Jørn Lier Horst (n. 1970) a lucrat mulți ani ca polițist și apoi ca șef de investigații în Larvik, Norvegia. Romanele sale din seria William Wisting au cunoscut un succes răsunător, cu vânzări de peste un milion de exemplare, și au fost traduse în treizeci de limbi.
Jakthundene, un alt roman celebru din seria William Wisting, a câștigat în 2012 prestigiosul Rivertonprisen pentru cel mai bun roman polițist norvegian, distincția Glassnøkkelen pentru cel mai bun roman polițist din toate țările nordice, precum și, în 2014, Martin Beck Award din partea Academiei suedeze a scrii¬torilor de literatură polițistă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Thriller,aventuri,actiune - Cele mai comentate cărți

Created in 0.044 sec