MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Casa Domnului. Vol. 4

Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 396
Format: 13x20

DESCRIERE

Aceasta foarte profunda lucrare despre creatie, Dumnezeu, Univers si omenire, ofera ceea ce stiinta nu s-a dovedit capabila sa ofere, iar religia a reusit doar în foarte mica masura. Ea explica foarte clar natura iubirii, rolul pe care aceasta îl joaca în viata oamenilor si felul în care aceasta sta la baza întregii creatii.

Au existat întotdeauna fiinte pure si devotate care au auzit Cuvântul Interior în inimile lor - cu adevarat Vocea lui Dumnezeu - oferindu-le cunoasterea la care au aspirat cu ardoare si pe care s-au dovedit suficient de mature spre a o primi. Uneori, aceasta Voce a vorbit doar în beneficiul acelor fiinte, dar alteori Ea a oferit mari revelatii pentru toti aceia care sunt dornici sa învete si apti sa primeasca învatatura.

Cea mai cuprinzatoare revelatie care a fost primita prin Cuvântul Launtric este aceea redata în scris de catre Jacob Lorber (1800-1864), un umil profesor de muzica, violonist si compozitor, care a trait la Graz, în Austria. La vârsta de 40 de ani, acestuia i s-a oferit postul de director al teatrului din Trieste, post pe care 1-a primit cu recunostinta, întrucât îi aducea mult sperata recunoastere în lumea artei, precum si securitatea materiala. Dar nu a fost sa fie asa. În dimineata în care îsi planificase plecarea la Trieste, dupa ce si-a spus rugaciunea de dimineata, Lorber a auzit limpede o voce în regiunea inimii, spunându-i: "Ridica-te, ia pana si scrie!"

Lorber s-a supus acestei chemari misterioase si a scris ceea ce îi dicta vocea: "Astfel, Domnul mi-a vorbit mie, si prin mine (Jacob Lorber), tuturor oamenilor. Acesta este adevarul adevarat si plin de credinta. Acela care doreste sa-Mi vorbeasca, sa vina la Mine si-i voi sadi raspunsul în inima sa. Dar numai inimile pure si blajine pot auzi sunetul Vocii Mele".

Când dictarea a început, Lorber si-a dat seama ca ceea ce auzea era începutul unei carti care necesita continuarea muncii sale un timp îndelungat. Citind ceea ce scrisese, a fost coplesit de emotie si a înteles Cine era autorul acelor revelatii. Decizia pe care trebuia sa o ia era dificila, dar el a reusit sa treaca testul si sa renunte la câstigurile materiale în favoarea muncii de "scrib" al Domnului - asa cum s-a autodenumit -, munca pe care a desfasurat-o timp de 24 de ani.

Casa Domnului a fost prima carte pe care a primit-o prin inspiratie Lorber, iar daca vor persevera în studiul acestei lucrari atât de profunde, cititorii care aspira cu ardoare catre adevar si cunoastere vor afla în ea o adevarata comoara, o sursa inepuizabila de întelepciune si lumina ce-i va aduce foarte aproape de Tatal Ceresc.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0201 sec