Cazanul de tuica - Tehnici de fermentare, tehnici de distilare

Preț: 11,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor: Josef Pischl
Editura: M.A.S.T.
Anul publicării: 2010
Pagini: 172
Format: 13X20
DESCRIERE
....''Cazanul de tuica - Tehnici de fermentare, tehnici de distilare'' contine, printre altele, o descriere exhaustiva a materiilor prime, a importantei si utilizarii drojdiei de cultura pura, descrierea metodelor de filtrare si a filtrelor si o prezentare exhaustiva a instalatiilor de distilare simple si cu dispozitiv de rectificare, a pieselor coloanei si a distilarii cu si fara coloana.
Lucrarea este cea mai completa si mai de succes carte despre producerea rachiului din Austria.
Autori:
Josef Pischl
Lucrarea este cea mai completa si mai de succes carte despre producerea rachiului din Austria.
Autori:
Josef Pischl
Telefon
-Mobil: 0726600329
RECENZII