MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Cel mai fericit bebelus din lume

Cel mai fericit bebelus din lume
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2012
Pagini: 368
Format: 13X20

DESCRIERE

O carte extraordinară, ce vine în întâmpinarea unei nevoi uriaşe a părinților de îndrumare specializată pentru îngrijirea bebeluşilor care plâng mai tot timpul.

Autorul te invită să afli cum este percepută lumea de către copilul tău şi să înveţi un program de tehnici foarte eficiente pe care el le-a folosit cu succes de nenumărate ori pentru calmarea bebeluşilor.

S-ar putea ca, iniţial, acestea să ţi se pară oarecum ciudate, însă, de îndată ce te deprinzi cu ele, vei vedea cât de simple sunt.

Timp de mii de ani, părinţi din toate colţurile lumii le-au folosit cu succes ca să-şi liniştească bebeluşii… şi, în curând, şi tu vei face la fel!

- Cum să transformăm primele trei, patru luni de viață ale bebelușului într-o prelungire a vieții intrauterine.

- Reflexul de liniștire – cum să descoperim și să folosim „butonul“ magic ce liniștește plânsul bebelușilor în primele luni de viață.

- Cele cinci strategii simple, dar miraculoase – înfășatul, poziția pe o parte/pe burtică, șâșâitul, legănatul și suptul – ce declanșează reflexul de liniștire.

- Terapia cu alinturi – cum să îmbinăm cele cinci strategii pentru a domoli și cele mai teribile colici ale bebelușului.

„O lectură obligatorie! Dr. Harvey Karp oferă o privire nouă asupra meseriei de părinte, îmbinând înţelepciunea străveche cu cea modernă. Băiețelul nostru a reacţionat imediat la cele cinci strategii!“
Keely şi Pierce Brosnan


Autor: Harvey Karp

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0561 sec