MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Cel mai mare secret dintre toate (CD)

Cel mai mare secret dintre toate (CD)
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Anul publicării: 2015
Categoria: Audiobooks

DESCRIERE

Cel mai mare secret dintre toate - CD audiobook format MP3 cu durata de 1h54min00sec - Marc Allen


Marc Allen, unul dintre cei mai cunoscuţi autori şi oratori de literatură motivaţională şi self management, ne îndeamnă, în audiobook-ul Cel mai mare secret dintre toate, prima traducere în română a cărţii The Greatest Secret of All, să nu ne limităm la o existenţă mediocră şi nesatisfăcătoare, ci să ţintim mai sus, către îndeplinirea visurilor celor mai îndrăzneţe. Chiar dacă nu conştientizăm asta, puterea noastră interioară este imensă – suntem capabili să avem oricât de mult succes dorim. Trebuie doar să facem totul într-o manieră ușoară și relaxată, şi într-un mod pozitiv și sănătos.

Cel mai mare secret dintre toate ne este explicat nu numai prin legea manifestării, ci această carte reușeste să facă un pas uriaș spre a releva secretele și mai importante, cu adevărat edificatoare ale felului în care ne trăim viețile: fericirea, pacea interioară, calmul și confortul de care avem nevoie, nu în ultimul rând împlinirea noastră, prin care contribuim atât de mult la schimbarea lumii.

"Abordarea unică a lui Marc către succes și împlinire este foarte inspirantă. În Cel mai mare secret dintre toate, el explică cum secretul suprem pentru o viaţă plină de realizări este ceva ce trebuie să descoperim pe cont propriu, în modul şi în cuvintele noastre." - Shakti Gawain, autoarea bestsellerului Vizualizarea creativă.

Lucrările şi seminariile lui Marc Allen reprezintă o sursă imensă de inspirație pentru mii și mi de oameni, ajutându-i să înțeleagă și să ajungă la adevărata lor putere și unicitate, prin descoperirea lor în propriile moduri, cuvinte și experiențe.

Tot ceea ce avem nevoie pentru a face ceea ce iubim cu adevărat, pentru a deveni oamenii care visăm să ajungem și să ne împlinim în această călătorie, tranformând în același timp lumea din jurul nostru într-una mai bună, se găsește în noi...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.049 sec