MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Cele 7 peceti

Cele 7 peceti
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 156
Format: 13x20

DESCRIERE

Cele 7 peceti - Ovidiu Dragos Argesanu

…ma gandeam la Dumnezeu, la Cer, si fara sa vreau mi sa parea ca ceva din ceea ce ne este propovaduit pe pamant este gresit. Vedeam la televizor procesiunile pe drumul Golgotei si mi se parea ca totul suna a teatru ieftin.

Vedeam Liturghiile slujite…ritualuri goale fara suflet, facute pentru Dumnezeu, in numele Fiului lui Dumnezeu. Exorcizari facute de preoti renumiti, slujbe si cantari oficiate de oameni dotati cu voci minunate, si totusi, aveam senzatia ca ceva lipsea…lipsea ESENTA CREDINTEI.

Daca ar fi fost adevarat ceea ce se face si ce se citeste, rugaciunile care se fac, credinta ar fi putut demonstrata usor. Dar nimeni nu mai poate face ceea ce a facut El, Iisus Hristos. Nimeni nu mai merge pe apa, nimeni nu mai vindeca ologii, leprosii si orbii, nimeni nu mai invie mortii…

Ce se intampla? Unde se greseste? Unde s-au pierdut invataturile transmise de Iisus Hristos de NIMENI NU MAI POATE FACE NIMIC!!! Nici o minune!

M-am cutremurat. Am pierdut pe drumul de 2000 de ani de la Hristos tot ceea ce ne adusese El. Hristos a spus: „Cine crede Mie acestea si mai mari decat acestea va face!” Exista doua posibilitati: ori El a gresit, ori noi am luat-o razna.

Sunt multi care isi zic sfinti, preasfinti, avva, maestrii …si degeaba. Le spun doar atat: nu vad nici un om vindecandu-se sub mainile voastre, nimic. Sunteti morti spiritual. Si ce este mai grav sunteti si orbi si nu realizati asta…CREDINTA FARA FAPTE ESTE MOARTA!
………
Nu cititi aceasta carte daca nu sunteti pregatiti sa gânditi singuri. Nu cititi daca ati ales sa fiti oi si nu oameni. Si mai ales nu cititi daca sunteti oameni si nu sunteti pregatiti sa deveniti Oameni.

Este o carte menita sa schimbe conceptii, constiinte, vieti, destine. Este o carte menita sa arate adevarul asa cum îl vad eu in acest moment si care pune în discutie totul. Nu poate contine întreg Adevarul, dar sper ca deschide poarta catre El.

Fie ca fiecare cititor al ei sa gaseasca raspunsurile la întrebarile proprii despre lume si viata, despre credinta si Dumnezeu, despre Hristos si Iubire pentru a accede la planul spiritual superior propriu, la mântuirea lui. Amin.

CUPRINS:

Argument
In loc de prefata
Introducere

Prima pecete: FACEREA

A doua pecete:OMUL, REINCARNAREA

A treia pecete: VIITORUL

A patra pecete: CALEA

A cincea pecete: DEMONUL

Iisus, omul

A sasea pecete: INDUMNEZEIREA

A saptea pecete: IUBIREA

Incheiere
Sinteza

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0141 sec