MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Cheia genelor: calea de aur - Secventa Perla. Eliberarea prosperitatii - Partea a treia, Richard Rudd

Cheia genelor: calea de aur - Secventa Perla. Eliberarea prosperitatii - Partea a treia, Richard Rudd
Preț: 140,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-94720-0-2
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 188
Format: 13x20

DESCRIERE

Cheia genelor: calea de aur - Secventa Perla. Eliberarea prosperitatii - Partea a treia

 

Pasind pe calea de aur. O calatorie a auto-iluminarii prin intermediul Cheilor Genelor - Partea a treia - Secventa Perla.

 

Din cuprins:

 

CUVANT INAINTE

 

INTRODUCERE 

CALEA INITIATIVEI 

SFERA VOCATIEI 

SFERA CULTURII 

CALEA DEZVOLTARII

SFERA EMBLEMEI PERSONALE 

CALEA SERVIRII

SFERA PERLEI 

CALEA CUANTICA  

 

 

Frumusetea momentelor de repaos din viata consta in faptul ca ele ne permit sa vedem viata cu claritate deplina. O zi plina de momente de repaos este o zi in care constientizarea se manifesta abundent. Pe masura ce contemplarea Cheilor Genelor se aprofundeaza, inima iti devine tot mai moale. Cu cat ne inmuiem mai mult, cu atat privim viata prin prisma ochiului atotvazator.

    Ochiul este acea parte din noi care exista in pauze si in spatiile goale. El vede viata fara ganduri, caci reprezinta insusi spatiul dintre gandurile noastre.

    Ochiul interior ni se deschide pe masura ce contemplarea trece de la dimensiunea mentala la cea emotionala si de la cea emotionala la cea fizica. In momentele de repaos, ne oprim din ceea ce facem si, pentru o clipa, privim pur si simplu in gol, drept inainte.

    In aceste momente, care se intampla mai des decat majoritatea dintre noi isi dau seama, resimtim campul neintrerupt al constiintei, care exista in spatele vietii noastre.

    Contemplarea fizica apare atunci cand ne scufundam in profunzimile vietii noastre. Calea de Aur ne ofera un set de pasi de urmat, prin care putem sa atingem sentimentul magic al spatialitatii.

    Din multe puncte de vedere, ne pacaleste sa ne relaxam mai profund decat credeam vreodata ca e posibil. Odata ce perceptia emotionala patrunde dincolo de ranile care ascund iubirea si puritatea inimii noastre, intram in picaj spre nucleul nostru. Trecem prin viata intr-o stare numita, in traditia Zen, constientizare fara alegere. Ne privim luand decizii si apoi privim rezultatul acelor decizii.

    Fiecare moment de repaos de care devii constient este un arc al constientizarii care duce spre o traire atemporala. La inceput, aceste momente sunt scurte si repede intrerupte de ganduri. Totusi, pe masura ce procesul contemplarii fizice se adanceste, viata de zi cu zi iti devine tot mai presarata de momente tacute de constiinta.

    Fiecare pauza este precum un firicel de lumina care trece prin ecranul agitatiei tale. Cu cat apar mai multe pauze, cu atat devenim mai constienti de ecran. Iar natura pauzei este un lucru minunat. Pauza ne aduce in corpul fizic, in momentul respiratiei, in abdomen si in coloana vertebrala.

    Pauza poate, de asemenea, deveni foarte placuta, deci ne va face placere s-o prelungim. Poate nu in mod constient, dar corpul nostru ne arata cum sa ne lafaim in campul lichid al atemporalitatii. invatam arta zabovirii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0296 sec