MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

CIA - o istorie secretă

CIA - o istorie secretă
Preț: 44,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Anul publicării: 2011
Pagini: 815
Format: 14x20

DESCRIERE

Încă de la înfiinţare, serviciile secrete americane au fost învăluite într-o aură de mister. În spatele imaginii de superputere se ascund însă nenumărate eşecuri. Cum se face că, în ultimii 60 de ani, CIA a reuşit să-şi păstreze reputaţia extraordinară, în ciuda unor gafe de proporţii?
Într-o lucrare bazată pe mai bine de 50 000 de documente, în mare parte din arhivele CIA, şi pe sute de interviuri cu agenţi în rezervă şi foşti directori ai Agenţiei, Tim Weiner îşi propune să dezvăluie motivele care au stat la baza eşecurilor monumentale cu care s-a confruntat CIA de-a lungul timpului, zugrăvind adevărata faţă a celei mai cunoscute agenţii de informaţii din lume: costisitoare, periculoasă, profund disfuncţională şi depăşită strategic. Veţi afla de ce 11 preşedinţi şi trei generaţii de ofiţeri au fost incapabili să înţeleagă lumea şi cum au periclitat nenumăratele gafe majore securitatea naţională a Statelor Unite.
Tim Weiner, jurnalist la The New York Times, a primit Premiul Pulitzer (1988) pentru investigaţiile privind programele secrete de securitate naţională. CIA. O istorie secretă, carte publicată în 30 de țări, a provocat dezbateri aprinse în lumea politică, dar şi în societatea civilă, fiind recompensată, în 2007, cu National Book Award.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0196 sec