MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Codul de Procedura Fiscala 2009-2010 (lege+norme)

Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 708
Format: 16,5 X 23,5

DESCRIERE

Normele metodologice, Instructiunile, Deciziile Comisiei Fiscale Centrale si orice modificari directe asupra textului C.P.F. ( urmare a unor legi, O.G. etc, de modificare a O.G. 92/2003), sunt inserate direct la articolul la care acestea fac referire. Ele nu mai sunt mentionate în Cuprins sau Anexe, fiind considerate ca text de baza al C.P.F. Sunt însa incluse în bibliografia de la sfârsitul cartii.

TABELUL DE CORESPONDENTA ajuta la "localizarea" referirilor la C.P.F. anterioare ultimei republicari (normele, instructiunile date în aplicarea C.P.F., Deciziile Curtii Constitutionale, etc.)

Editia 2010 include si reglementari privind repunerea în termen a înlesnirilor la plata care si-au pierdut valabilitatea ca urmare a efectelor crizei economice precum si privind amânarea la plata a obligatiilor fiscale neachitate la termen, administrate de ANAF.

S-a adaugat si OMFP nr. 1415 / 2009 care stabileste formularele si documentele întocmite cu ocazia inspectiei fiscale desfasurate la persoanele fizice care realizeaza venituri impozabile din activitati economice nedeclarate organelor fiscale.

Subiecte precum raspunderea solidara, suspendarea / contestatia executarii silite, insolvabilitatea etc., sunt imbogatite cu noi decizii ale Curtii Constitutionale, emise in perioada 2009 – 2010.

O bogata biblografie se poate consulta la sfârsitul acestei lucrari.
În ANEXA la CUPRINS, regasiti toate celelalte acte legislative incluse în carte, ordonate dupa numarul articolului din C.P.F. la care se face trimitere.
Data aparitiei: 28.03.2010
708 pagini

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0189 sec