MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare. Editie actualizata la 7 ianuarie 2019 cu legea de punere in aplicare, reglementarea anterioara, decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii, hotarari prealabile, legislatie

Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare. Editie actualizata la 7 ianuarie 2019 cu legea de punere in aplicare, reglementarea anterioara, decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii, hotarari prealabile, legislatie
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-27-1173-3
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 640
Format: 14x20

DESCRIERE

Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare reuneste textele celor doua coduri penale in vigoare si, pe langa acestea, include si cele doua legi de executare a pedepselor, a masurilor privative si neprivative de libertate – Legile nr. 253 si nr. 254 din 2013, toate actualizate la data de 7 ianuarie 2019.

Ca toate lucrarile din seria de legislatie a Editurii Hamangiu, Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare cuprinde, pe langa textele consolidate ale codurilor (redate intocmai dupa Monitorul Oficial), dispozitiile interpretative si de aplicare, precum si prevederile referitoare la situatiile tranzitorii din legile de punere in aplicare, toate acestea reproduse sub fiecare articol din cod. Acolo unde este cazul, la finalul articolelor veti regasi indicate, cu caractere italice, si dispozitiile corespondente din reglementarile anterioare, dar si numeroase note de trimitere catre legislatia conexa.

De asemenea, sunt redate in extras deciziile Curtii Constitutionale prin care s-a constatat neconstitutionalitatea unor articole din coduri sau din legile speciale, precum si deciziile de admitere a recursurilor in interesul legii (RIL) si hotararile prealabile (HP) pentru dezlegarea unor chestiuni de drept in materie penala pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie in exercitarea atributiilor exclusive care ii revin privind asigurarea unei practici judiciare unitare.

Atat Codul penal, cat si Codul de procedura penala sunt insotite de o tabla de materii si un index alfabetic detaliat, care nu fac parte din textele oficiale, ci au fost intocmite de redactia Editurii Hamangiu, pentru a facilita orientarea si identificarea mai rapida a institutiilor/cuvintelor-cheie cautate.

Aceasta editie a lucrarii Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare este tiparita in format A5 (145x205 mm) si pe hartie ofset, ceea ce ii aduce un plus de calitate si ajuta la parcurgerea cu usurinta a textelor prezentate in cuprinsul ei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0195 sec